Readability – Konvertere webside til iPhone format

by admin 0

Hvis du kender applikationer som “Instapaper” og “Read It Later“, så passer “Readability” meget godt ind i denne kategori. Readability gør kort fortalt det, at den konvertere websider og artikler til en overskuelig iPhone visning, og den bruges også til at gemme dem som du gerne vil læse på et senere tidspunkt.

Readability har eksisteret et stykke tid nu til computer browsere, men er nu blevet tilgængelig til både iPhone og iPad. Interfacet er stilrent og super let at navigere rundt i. Applikationen er opbygget med en læseliste, favoritter og et arkiv. Man kan vælge at søge i en artikel, hvilket er smart hvis indholdet er omfattende.

Det er også muligt at ændre skrifttype samt tekststørrelse, og der kan vælges med 2 temaer – et lyst og mørkt. En webside/artikel kan deles på Twitter, Facebook eller sendes med en e-mail. Endvidere kan man besøge det oprindelig link via en indbygget browser.

Nu da jeg er Mac-bruger, så hentede jeg et gratis Safari plug-in på Readabilitys webside, og skal blot klikke på en knap oppe i browser panelet for at gemme en webside eller artikel til senere læsning. Herefter åbner man iPhone applikationen og synkronisere alle de nyeste websider og artikler der er blevet tilføjet.

 

Screenshot

 

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/us/app/readability/id460156587?mt=8&ign-mpt=uo%3D4″ type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>