Randomness – finder dine Lottotal

by admin 2

Selvom jeg ikke er den store gambler, spillefugl eller hvad det nu hedder, så spiller jeg Lotto en gang imellem, dog køber jeg mest de færdige kuponer.

Men hvis man har lyst til at udfylde kuponer selv, så kunne det være fedt at have et værktøj ved hånden, som udvælger nogle tilfældige numre.

Med applikationen “Randomness” kan du trykke på iPhone skærmen, og så blander tallene lige indtil du trykker på skærmen igen. Det går så stærkt at det vil være ret svært, med mindre du har Supermands blik, at påvirke udvælgelsen af numrene!

Hvis du klikke på “i” ikonet nederst i højre hjørne, så kan du selv indtaste det mindste og højeste nummer. Du kan vælge fra 0 til 9.999.999.999, så det skulle dække alle behov!

Du kan naturligvis bruge denne applikation til alt muligt andet end Lottotal. Du kan f.eks bruge den til lodtrækning, udvælgelse og meget andet.


Screenshot

Direkte link til applikationen i AppStore

Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>