Race Calendar 2014 til Formel 1 fans!

by admin 5

En ny Formel 1 sæson står for døren, og det først løb i Australien starter i næste weekend. Som Formel 1 fan, så er det et must at kunne følge med i nyheder, stillinger, og ikke mindst blive påmindet om hvornår næste race foregår.

Med app’en Race Calendar 2014 har man alt det som lige behøves ved hånden, for at kunne følge med i Formel 1 2014. Det bliver utroligt spændende i år med de nye regler, om man synes om dem eller ej, og at følge en af de nye hoveder i startfeltet: danske Kevin Magnussen!

Formel1-060314

Race Calendar 2014 byder på udvidet oplysninger omkring de to kommende race, hvor informationerne er udvidet med dato og tid for træning, kvalifikation, og race. App’en indeholder også en komplet kalender for 2014, og man kan tilføje alle datoer og tider for løbene direkte til iOS kalenderen!

Der er en samlet oversigt på alle kører, teams, samt en nyhedsfeed, så man kan følge med i hvad der sker fra sidelinjen. Informationer omkring hver bane, omgange, længde og banerekord, er også at finde i denne app.

Race Calendar 2014 koster 13 kroner, og selvom der findes en række app omkring Formel 1 der er gratis, vil jeg vove den påstand at du bør ofte de 13 kroner – hvis du som jeg er Formel 1 fan!

Formel1-060314-2

Comments (5)

  1. Er skam købt for længe side 😉 men super fed app 🙂

  2. Er der live race tider og Pitt Info ?

  3. Ikke i denne desværre da det kun er kalender. Men hent F1live 24 🙂

  4. Ikke kun kalender …

  5. Hej Bo

    Dvs der også er live tider eller…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>