Race After 1977 – Bilspil med fed grafik!

by admin 0

Hvis du er til bilspil, så skulle du måske kigge forbi din “lokale” App Store og købe spillet “Race After 1977”! Du får race, fed game-play og ikke mindst flot grafik på din iPhone skærm!

Nyd masser af timers hæsblæsende bilspil i en uovertruffen grafik på iOS-platform! Slide din bil rundt i fantastiske støvede og isnende ødemarker, kør på dæmningens vægge, hop over ødelagte broer og sno din bil gennem ujævnt land.

Spillet der er udviklet af Xpect Games, revolutionerer på den måde et bilspil er udfærdigt på en mobil platform. Oplev den unikke 3D grafik der understøtter aktivt 4-hjulet suspensioner. Den optimeret grafik giver præstationer man skal lede længe for at finde på en mobil platform! Det er top-underholdning når det er bedst!

Ræs med din bil gennem 10 forskellige baner på tværs af 5 forskellige scenarier, der alle fyldte med action og fantastiske detaljer. Hop bag rattet i 9 forskellige skrotbiler som er køretøjer fra 70’erne, hver med sit eget sæt af fysiske egenskaber, der fuldstændig ændre den måde de kører på vejen!

Kæmp mod aggressive ødemarkskrigere, som ikke viser dig nogen som helst hensyn og respekt! Udnyt omgivelserne til din fordel ved at køre op på vægge og hoppe over forhindringer. Hvis du ikke kan komme uden om disse forhindringer, så må du få din bil til at hoppe over dem!

Konkurrere i flere turneringer for at oplåse nye køretøjer og baner, og del dine bedste tider og placeringer med dine venner gennem Game Center.


YouTube video


 

Screenshot

 

 

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/race-after-1977/id419506791?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>