Pushme.to – gratis beskeder til og fra computeren

by admin 0

Applikationen “Pushme.to” bringer gratis instant messaging til din iPhone og web browser, for real-time kommunikation med dine venner med eller uden iPhone.

Hvis de har en iPhone, kan du udveksle gratis onlinemeddelelser med billeder, bare ved at kende deres brugernavn. Og hvis de ikke har, kan de sende dig gratis instant messages fra din pushme.to/ditnavn (“kaldenavn hjemmeside”) og læse dine svar i realtid.

Udviklerens formål med Pushme.to, er at give dig en service der er så let at bruge som SMS, og kan bruges i stort set alle internet browsere. Ingen registrering er påkrævet for at sende onlinemeddelelser til dig fra nettet. Efterlad dit link eller installere en widget, og tal til verden, i realtime.

Det er ganske enkelt at komme i gang med at bruge applikationen, og du skal bare oprette dig som bruger ved at vælge brugernavn og password, og så kan du begynde at skrive beskeder til andre, der også har Pushme.to installeret på deres iPhone, eller modtage/svarer på beskeder fra en browser.

Link til Pushme.to webside.


Funktioner

  • Ingen gebyrer på beskeder, også internationale
  • Send billeder og modtage dem på nettet eller iPhone
  • Meddelelser leveret på skærmen, men via internettet – også uden Wi-Fi
  • Alle beskeder gemmes og er tilgængelige via browseren
  • Real-time samtale både på iPhone og i web browseren
  • Afsenderen er ikke forpligtet til at registrere eller eje en iPhone
  • Ingen bruger lister, ingen software download på computeren


Screenshot

Direkte link til applikationen i AppStore


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>