PriceRunner – Tjek prisen før du køber!

by admin 0

Applikationen “PriceRunner” er ikke ny i App Store, men det gør den bestemt ikke mindre spændende, hvis du ofte er ude efter den rigtig pris på et produkt. Kort fortalt, så kan du som med EDBpriser tjekke den bedste pris på markedet herhjemme eller i udlandet, og så handle ud fra det. På den måde kan du let spare hundredvis, eller måske ligefrem tusindvis af kroner!

Med PriceRunner kan du let søge eller gennemse det ønskede produkt for at finde den bedste tilgængelige pris, de nærmeste forhandlere, og de seneste produkt anmeldelser for mere end 3 millioner produkter. Den integreret stregkodescanner gør denne applikation smart at bruge, når du f.eks står i en butik og skal sikre dig at det er et godt køb, eller om du bliver “snydt”.

Find de bedste tilbud på alt fra computere til kontaktlinser, spilkonsoller, golfklubber, tv, telefoner og alt andet i mellem. PriceRunner sammenligner tilbud fra de største og bedste butikker og websider, så du på den måde er sikker på at finde de bedste tilbud på netop det du leder efter.

Hvis du ikke kan vente med at få et produkt mellem hænderne, så kan du vælge at se de nærmeste butikker på et kort. Du kan også vælge at få dine venners mening, ved at publicere et produkt på Facebook eller Twitter, eller sende produktet via e-mail eller SMS.

Interfacet på PriceRunner applikationen er rigtig let at gå til, og menuerne samt priserne er på dansk.

 

Screenshot

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/pricerunner/id338221785?l=da&mt=8&ls=1″ type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>