Præsenterer Apple “Smart Home” på WWDC 2014?

by admin 0

Der går rygter om at Apple kommer til at præsenterer et nyt koncept, som kaldes “Smart Home” på WWDC 2014. Det vil ikke være første gang Apple integrerer deres iOS med andre tekniske enheder, som f.eks CarPlay og iBeacon.

Med Smart Home kan Apple åbne op for 3. parts producenter af TV, radio, lyskilder, kaffemaskiner, alarmer og meget andet. Disse enheder vil måske få stemplet “Made for Apple“, og kan i den sammenhæng styres fra en iPhone eller iPad via en app.

Jeg er virkelig stor tilhænger af den slags, da man fra én enhed kan styre forskellige ting i hjemmet – også mens man ikke er hjemme. Det vil bestemt åbne op for en masse spændende muligheder, og så kan man lægge diverse fjernbetjeninger i skuffen.

Det bliver spændende at se om “Smart Home” bliver en del af det nye iOS 8, som Apple skal præsenterer på mandag kl 19.00 dansk tid.

smart-home

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>