Powerbank – Hvilke model skal du vælge?

by Casper Christiansen 21

Vi kender alle sammen det, at man tager sin iPhone med sig, når man skal ud af døren, og inden man får set sig om, så er batteriet på 50%, og inden få timer er det løbet helt tør for strøm. Eller du blot sætter den til mens du skal cykle på din kondicykel eller give den gas på romaskinen. 

Det kan være rigtigt irriterende at løbe hurtigt tør for strøm. Især hvis man ikke kommer i nærheden af en stikkontakt før om lang tid. Dog findes der en løsning til dig, der gerne vil have strøm på din iPhone hele tiden, og som ikke gider stå koblet fast til en stikkontakt konstant.

Powerbanken giver din iPhone strøm igen

Du kan nemlig vælge at investere i en Powerbank. Med sådan en på farten behøver du ikke være bange for at løbe tør for strøm. Går du hjemmefra med en fuldt opladt iPhone og Powerbank i lommen, skal du ikke frygte, at du løber tør for strøm i løbet af dagen.

En Powerbank er en mobil oplader, som du kan tage med dig på farten, og som du nemt kan tilkoble din telefon, når den er ved at være løbet tør for strøm. På den måde har du altid en reserve tank med dig, hvilket er utroligt befriende.

Vælg den rette størrelse på din nye Powerbank

Powerbanks fås i mange forskellige størrelser, og det kan være svært at vælge, hvilken størrelse man selv skal købe. Jo større en kapacitet din Powerbank har, jo mere strøm kan den også holde på, og jo flere opladninger kan den give.

Hvis du gerne vil have til mange opladninger i en Powerbank, kan det være en god ide at købe en større model. Selvfølgelig bliver den så også tungere at slæbe rundt på, men så skal du ikke være bange for at løbe tør lige foreløbig.

Vil du hellere have en mindre model, der lige er til at stikke i lommen, så er det selvfølgelig også muligt. Her har du så bare ‘kun’ til en enkelt eller, hvis du er heldig, to opladninger. Men det kan måske også være, det er rigeligt for dit vedkommende.

Hvis du gerne vil have en billig kvalitets Powerbank så tag et kig herunder hvor du kan se iPhonecafe.dk’s top 3 liste over bedste powerbanks.

 

1. MERCURY – CHARGESMART POWERBANKchargesmart-mercury

Pris 299 kr. – Køb den her 

DennePowerbank fra Chargesmart kommer i et lækkert stilrent design og med et micro USB stik.

Denne powerbank giver dig mulighed for at se hvor meget strøm der er tilbage, ved at trykke på knappen i midten. powerbanken virker også som en lygte, der er nemlig placeret en lampe i toppen af modellen som også lyser når der bliver trykket på knappen i midten. 

Denne powerbank har batteri nok til at give din iPhone, 3 fulde opladning. Den er designet i et smart kompakt design som gør det let at have med over alt.

 

2. DUAL POWERBANK – THUMBSUP

Pris 599 kr. Køb den her

Dual powerbank fra ThumbsUp kommer i et utrolig kompakt design og med 3 forskellige stik (micro USB, mini USB og Apple 30 pin som passer til Iphone 3 og 4).

Du får med denne powerbank en langt mere præcist overblik over hvor meget batteri der er tilbage på powerbanken. Dual powerbank viser nemlig hvor meget strøm der er tilbage på en skala  fra 1-99, de fleste andre powerbanks har kun 5 forskellige strøm intervaller.  .Dual powerbank - TumbsUp

Det som er specielt ved denne powerbank er at det er en af de eneste modellen som har 2 USB indgange. Det er dog vigtigt at grundet batteriet er langt større end på de fleste andre modeller, så er denne powerbank også en del tungere en del fleste andre modeller.

 

 

 

 

 

3. Puro Powerbank

Pris 219 kr. Køb den her

En super elegant powerbank på kun 20 cm. som passer i en hver taske eller lomme. Der medfølger et MicroUSB stick, hvis det ikke passer til din iPhone skal du selv købe et kabel som passer. Puro powerbank

Denne powerbank kan holde til 1 fuld opladning af din iPhone.

Et super valg hvis man ønsker en diskret powerbank som passer godt ned i en hver dame taske.

 

 

Comments (21)

 1. apple-id er nede!!!

 2. Der er mange andre powerbanks der både er billigere og bedre end dem du viser her!

  Jeg har personligt købt en powerbank der er på 13500 mah til kun 249 kr.

  Så disse priser er helt overlegen.

 3. @Ilmisar – sådan vil det vel altid være – at noget kan købes til en anden pris.

  Du kunne da have smidt et link til den du har købt så vi andre kunne overveje samme løsning som du har valgt.

 4. Tænkte bare at jeg ikke måtte sætte links ind… Men her er den.
  Den koster 249 kr og har 13.000 MAH.
  http://www.24hshop.dk/m/mobiltilbehor/nokia-tilbehor/nokia-batterier/power-bank-doca-13000mah-mobil-tablet-2?m=1
  Og jeg vil anbefale den!
  Den viser batteri i procent og er perfelt efter min mening. Den kan oplade min iphone 5S 6-9 gange på en fuld opladning. (Kommer an på om jeg bruger den imens.)

 5. Glemte at sige at jeg ikke har købt den hos dem… Havde købt den ved en anden forhandler, men kan ikke lige huske hjemmesiden.

 6. Endelig fandt jeg den. Det er her jeg købte den fra.
  http://www.max99.dk/da/ipad-air-backup-batteri/649-doca-powerbank-nodbatteri-pa-13000-mah.html

  Og til sammenligning…
  https://dk.trustpilot.com/review/max99.dk

  Det er en sikker hjemmeside!

 7. Ja den ser smart ud –

 8. Den ser fin ud, men jeg kan ikke helt tolke det her: “powerbank skal være på 100% inden opladning af din smartphone”? Betyder det at man skal lade opladeren helt op på 100%, før den kan lade andre enheder op, og kan man lade andre enheder op til laderen er nede på 0%?

 9. Jeg forstår heller ej… Men du kan oplade din iphone om den er på 75% eller 77% eller 100% eller… Powerbanken er det samme som de fleste… Du oplader din iphone når du har lyst selv om din iphone eller powerbanken er på 60%. 🙂

 10. @Bo
  Du kan godt oplade din iphone til powerbanken er på 0%.

  Men det tager virkelig lang tid til powerbanken oplades til 100%, da den har en ret stor kapacitet.

 11. Det må være en info-fejl. 🙂

 12. Hej.

  Kan det også oplade iPad 2 hvor hurtigt oplader de ?

 13. Powerbanks kan oplade alle enheder, men det tager noget tid at oplade en ipad, da de fleste powerbanks har en output på 5v og de nyere ipad bliver opladt med 10v. Så tænk på at det tager dobbelt så lang tid at oplade din ipad.
  Iphones oplader normalt hurtigt. Ligesom når du sætter den ind i stikkontakten. 🙂

 14. Det er fake hjemmesider det sim

 15. Jeg vil anbefale denne. Har den selv og virker rigtig godt
  Kan oplade din iPhone på halv tid
  Den kan oplade alle iPad og smartphone

  http://www.batteribyen.dk/poweradd-powerbank-10-000mah-med-solcellepanel?___store=mobile

 16. Ios 8.3 beta 3 er udgivet til alle forbrugere!

  I kan tilmelde jer som tester gratis her: “https://appleseed.apple.com/sp/betaprogram/”
  Det er i gang med at udrulle sig til alle, så ikke forhast jer med at sige at den ikke er der, eller at det ikke virker.

 17. Jeg har købt Puro Powerbank – den holder IKKE til en hel opladning af en Iphone 6.

 18. Power banks er en jungle og der findes mange modeller, hvor kvaliteten er så dårlig, at din telefon risikerer at stå af eller de går i stykker ret hurtigt. Jeg kan anbefale iWALK Extreme Trio, der har indbyggede kabler med mikrousb og lightning. Sidstnævnte har Apples egen MFI godkendelse, så den virker perfekt med iPhone/iPad. Jeg købte min i Humac efter at have læst testene på mobil.nu og iLounge.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>