Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
PicsPlay Pro - perfekt fotoredigering - iPhonecafe

PicsPlay Pro – perfekt fotoredigering

by admin 0

Hvis du er til seriøs fotoredigering, så bør du rette din fokus på denne fantastiske app PicsPlay Pro! PicsPlay Pro har alt det en professionel fotograf kan begære, og er man amatør så indeholder app’en alle de funktioner man behøver for at skabe et perfekt foto.

PicsPlay Pro har et interface der er lige til, og efter kort tid lære man hurtigt hvor alle funktioner ligger. Dog tager det en del tid at afprøve de mange fotofiltre, for dem er der over 200 af!

Man kan vælge at tage et foto direkte i PicsPlay Pro, eller importere et fra Fotos på enheden. Når fotoet er taget/eller åbnet, så kan det beskæres, forstørres/formindskes, og roteres. PicsPlay Pro har virkelig alle de filtre og smarte effekter man får brug for, og der er som sagt mere end 200 at vælge mellem. En effekt som Tilt-Shift gør det muligt at skabe et miniturefoto ud fra et sceneri, eller man kan skrue tiden tilbage til 1950.

Nu lyder det umiddelbart uoverskueligt at finde frem til et filter blandet de 200, man app’en har tilføjet dem i grupper som: Scene, HDR, Blur, Art, Vintage, Grunge, Beauty, Professionel, Color Splash og Black&White. Hver filter i en gruppe vises på en liste med et miniturefoto, der viser eksempel på effekten. En effekt kan tilføjes som personlig favorit, hvilket er ret smart! Når man har valgt en effekt eller filter, så kan man finjustere det efter behov.

 

iPhone5-foto-1-130912

 

PicsPlay Pro tilbyder også almindelige funktioner som justering af eksponering, farver, hvidbalance, skarphed, kurver og en historik på foto. Alle funktioner vises med det samme på fotoet når man trækker i sliderne, så man ikke skal vente på behandling, og måske justere en gang til.

Man kan gemme et foto til Kamerarulle, sende det videre til andre apps, eller dele på Instagram, Twitter, Facebook, Tumblr og Flickr.

Jeg var heldig at købe PicsPlay Pro på tilbud til 7 kroner, men den koster pt. 25 kroner. Den er alle pengene værd, og jeg vil bestemt anbefale dig at investere i den, hvis du går op i billedbehandling og fotografering! Hent den i App Store. (Menuen i bunden ryger desværre uden for skærmen, hvilket må være en fejl med iOS 7 beta!)

 

Screenshot

 

PicsPlay-Pro-1

PicsPlay-Pro-2

PicsPlay-Pro-3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>