PhotoForge2 – Den ultimative fotoredigering?

by admin 0

Hvad med at imponerer dine omgivelser, ved at tage et billede med din iPhone og så manipulere billedet så det ligner noget en kunstner har kreeret?

Med det nye PhotoForge2 så har man virkelig mange rigtig smarte filtre og effekter til at give billedet noget “liv”, samt nogle nyttige redskaber til at rette på det.

PhotoForge2 er virkelig et powerfuldt fotoredigerings-applikation til iOS platformen. Udvikleren har fuldstændig omskrevet fra applikationen fra bunden så det ikke ligner forgængeren PhotoForge, og PhotoForge2 er et gennembrud for billedredigering på farten.

Rediger billeder i fuld opløsning ligesom ligesom du kender det fra desktop computeren. “True layers” betyder, at du nu kan sammensatte flere billeder til fantastiske kunstværker. Helt enestående værktøjer som kurver og niveauer giver dig mulighed for at manipulere dine billeder med lethed. Fantastiske filtre og effekter som man bl.a kender fra Photoshop vil give selv en nybegynder mulighed for omdanne deres fotos til mesterværker.

Når dit foto er klar til at blive set af omverden, så kan du nemt sende det videre til venner og familie direkte fra PhotoForge2. PhotoForge2 er en “must have” applikation til alle iPhone brugere der tager billeder, og det nemt nok for begyndere at komme hurtigt i gang med lave kreative billeder.

 

Redigering i fuld opløsning

I modsætning til de fleste foto applikationer på iPhone, som kun viser eksempler på dit foto, så kan du med PhotoForge2 altid redigere et billede i fuld opløsning. Zoom ind for at se hver eneste detalje af dine punkter til enhver tid.

 

Lag/Layers

Opret et nyt layer fra et foto eller oprette et tomt lag, som kan fyldes med farve. Ændre lagets blend-mode og uigennemsigtighed, eller rotere og omdanne det. Flyt rundt på layers og layer-synligheden med lethed. Føj en “maske” til dit layer blot ved at markere portioner væk som du ikke ønsker at se.

 

Kraftfuld Justeringer

PhotoForge2 kommer med nogle af de mest kraftfulde billed-manipulations værktøjer der er til rådighed for iOS enheder. Disse omfatter bl.a Kurver, Niveauer, Kanal-mixer, Un-Sharp Mask, Skarpere, HSL, hvidbalance, Shadows og Highlights, lysstyrke og kontrast, justering af eksponering, støjreduktion, og Vibrance.

 

Fantastiske filtre og effekter

Med over 25 forskellige fuldt justerbare filtre og effekter, så er der noget for enhver smag. Brug flere filtre til at skabe helt unikke effekt.

 

Pop! Cam

Kombinere forskellige film, linser, filtre, flash til forarbejdning, papirer og rammer til at oprette din egen tilpassede kamera effekt. Med over 12 millioner kombinationer, så kan du finde din egen personlige opsætning, der kan være entydigt din egen. (Pop! cam er et “In-App køb!)

 

Værktøj

Billede størrelse, beskæring, rammer og teksturer.

 

Foto Metadata

Redigere dine fotos med IPTC og GPS metadata. Det er nemt at tilføje GPS-position til dine billeder uden at du skal reparere dine fotos med forkert info.

 

Deling

Gem dine billeder til fotoalbummet eller e-mail dem til venner og familie. Upload med lethed til Twitter, Flickr, Facebook, Dueslag, Picasa, Tumblr eller gennem FTP.

 

Screenshot

 

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/photoforge2/id435789422?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>