Photo Stream – Ny feature fra Apple

by admin 2

Når du tager et billede med din iPhone nu, så skal du først koble USB-kablet til computeren og starte iTunes. Derefter skal du synkronisere din iPhone med iTunes for at få billederne over på din computer.

Derefter tilslutter du din iPad og synkroniserer med iTunes for at overfører de nye billeder…hmm…langsom og besværlig proces!…velkommen til Photo Stream!

Med det nye iCloud system når du tager nogle billeder på én enhed, så vises de automatisk på alle dine andre enheder. Ingen synkronisering, ingen afsendelse. Dine billeder er der bare, overalt hvor du har brug for dem!

Tag et foto på en iOS enhed eller importere et billede fra dit digitale kamera til computeren, og iCloud sender automatisk en kopi af billedet over alle tilgængelige Wi-Fi-netværk (eller Ethernet) til Foto applikationen på dine iOS enheder, iPhoto på din Mac, billede Biblioteket på din PC, og Photo Stream albummet på Apple TV. Så du kan vise dine billeder til venner og familie, uanset hvilken enhed du bruger på det tidspunkt.

Det nye iCloud hjælper dig også med at håndtere dine fotos effektivt, så du ikke løber tør for lagerplads på din iPhone, iPad eller iPod touch. Når billeder sendes til din iOS enhed, så vises de i et foto stream album, der besidder en rullende samling af dine sidste 1.000 fotos! iCloud gemmer nye billeder i 30 dage, så du har masser af tid til at tilslutte enheden til Wi-Fi og få din seneste skud. Når de vises i din Photo Stream, kan du gemme dine yndlingsbilleder til din Kamerarulle eller enhver anden album på enheden.

 

 

 

Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>