Pedometer PRO GPS+ for løb og motion

by admin 0

Uanset om du dyrker motion et par gange om ugen eller løber dagligt, så er det fedt at have en god iPhone applikation til det formål med på turen! Der findes efterhånden ret mange applikationer til det formål, men der er nogle stykker der skiller sig ud fra mængden…Pedometer PRO GPS+ er en af dem!

Alt du skal gøre er at starte applikationen, lægge den i lommen eller hvor du nu kan placere den, og begynde at træne. Resten vil blive foretaget af applikationen! Pedometer PRO GPS+ påbegynder sit virke i en stand-alone mode lige efter du har startet den.

Pedometer PRO GPS+ sikrer den højeste nøjagtighed skridt-, distance-, hastighed-, tempo-måling, og laver en beregning på brændte kalorier. Applikationen benytter den indbyggede GPS-teknologi i iPhone. Skridttælleren udnytter accelerometer og GPS samtidig, hvilket giver den højeste nøjagtighed af målinger!

Din ruten vil blive optaget og derefter kan den vises på kortet og registreres i historikken. Du har også mulighed for at sætte et mål for en dag som bliver vist på hovedskærmen. Den indbyggede form-tracker værktøj vil hjælpe dig med at nå de bedst mulige resultater på kortest tid.

Pedometer PRO GPS+ optager også din fysiske tilstand, vejrforholdene mens du går, jogger eller løber på ruten. Mens du træner så kan du selvfølgelig lytte til din iPod musik!

 

Screenshot

 

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/pedometer-pro-gps/id388383179?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>