Pedometer – Måler dine løb eller gåture

by admin 0

Udviklet specielt til dig er løber, vandrere og generelt til dem der dyrker sport. Pedometer er en af de applikationer der kan ændre din livsstil uden at dræne på dit iPhone batteri. Applikationen udnytter de 2 revolutionære teknologier “AccurateCounting” og “SmartRun”, i et smart og brugervenligt interface med komplekse online- og offline algoritmer. Pedometer er et godt redskab for alle der gerne vil følge og forbedre deres motion eller seriøse løbetræning.

Ud over alt det, kommer denne applikation masser af strålende funktioner. Der er også tilføjet AccurateStep, som er det seneste innovation inden for avanceret, højeffektive lagring af data, som garanterer hvert skridt du tager, bliver beregnet i Pedometer.

Automatisk data detektion og kalibrering + meget mere er alt sammen integreret i denne applikation, og du kan benytte grafer, indstillingsmuligheder og endda en smart musik afspiller, der understøtter alle iPod spillelister.

Det eneste der kræves for at du kan komme i gang med at bruge Pedometer er, at du indtaster din højde og vægt og så klare Pedometer resten for dig! Når du er klar til en løbetur eller en afslappet gåtur til købmanden, så starter du ganske enkelt bare Pedometer og lægger iPhone i lommen. Og en genial feature er, at Pedometer faktisk registrere når du lægger iPhone i lommen! I samme øjeblik starter iPhone automatisk sit energibesparende standby, og dæmper din skærm.

Pedometer viser din hastighed, den distance du har gennemført samt dine skridt, og de kalorier du har forbrændt.


Screenshot

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/pedometer/id386296737?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>