PDF PROvider – Konvertere forskellige filer

by admin 1

PDF PROvider er den avancerede version af PDF Printer, som gør det muligt at konvertere dine Word-, Excel, PowerPoint, Pages, Numbers, Keynote filer, HTML-sider og billeder og kontakter og dokumenter til Adobe PDF-format på iPhone.

Du kan kopiere dokumenter til PDF PROvider via USB-kabel ved hjælp af iTunes fildeling. Og PDF PROvider vises i “Åben i …” liste for mange populære filtyper. Således at du kan konvertere vedhæftede filer fra mails, dokumenter åbnet med Safari og endda officielle Dropbox og MobileMe iDisk applikationer!

Ved brug af den interne web-browser, så kan du åbne, se og konvertere enhver HTML-side til PDF. Dette giver dig mulighed for at få vist gemte sider senere i samme form, som de blev vist i din browser, selvom du ikke er i stand til at benytte internettet af en eller anden grund. Desuden kan du gemme en webside til PDF og derefter kopiere den til en anden iPhone ved hjælp af iTunes, for eksempel til din Mac eller PC til detaljeret analyse. Du kan også sende gemte websider i stedet for bare webadresser, der skal sikre, at modtageren ville se dem bare på samme måde som du ser dem i din browser.

PDF PROvider giver dig også mulighed for at flette flere dokumenter sammen til ét PDF-dokument, og det kan være dokument af enhver understøttet format eller tidligere konverterede PDF-dokument. Så for eksempel kan du sende tekst-dokumenter, Excel tabeller og fotos, som en enkelt PDF rapport. Eller du kan sammensætte flere PDF-dokumenter for at sende dem som en enkelt fil og være sikker på, at rækkefølgen af dokumentet vil blive vist korrekt.

 

Screenshot

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/pdf-provider-for-iphone/id436673430?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Comments (1)

  1. Udvikleren har lige sat prisen op fra kr. 6,- til kr. 36,-! (Den var åbenbart kun på tilbud én dag..)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>