Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
ParkMan - betal din parkering med et tryk! - iPhonecafe

ParkMan – betal din parkering med et tryk!

by admin 4

Hvem har ikke prøvet at stå i den situation hvor man skal parkere en bil, og finder ud af at man ikke har nok mønter i lommen. Vil det ikke være mere smart at åbne en iPhone applikation, klikke på en knap, og så er den parking betalt?…med ParkMan kan det lade sig gøre!

ParkMan er en prisvindende applikation, som giver dig muligheden for at betale din parkering med et tryk. Applikationen bruger din GPS-position til at fastsætte parkeringsprisen i det område du befinder dig, så du kan starte din parkering på få sekunder.

 

 

De samarbejder med kommuner og parkeringsudbydere (viser et ikon på kortet, hvis udbyderen er tilgængelig), så du kan få den bedst mulige oplevelse som bilist. Du undgår derved parkeringsafgifter, da parkeringsvagter kontrollerer din betalingsstatus i “real-time”. ParkMan’s system er integreret med byernes systemer, og de arbejder konstant på at udvide dækningen, og du kan se hvilke byer ParkMan understøtter på www.parkmanworld.com.

For at komme i gang med at bruge ParkMan, så skal man lige oprette en profil og registrere sig. Man kan enten vælge at registrere sig som en privatperson eller et firma. Dernæst skal man indtaste en nummerplade (ParkMan understøtter flere biler af gangen!), og eller de normale personoplysninger. De trækker 20 kroner for at validere et betalingskort, – hvilket bliver refunderet som en parkeringskredit!

ParkMan dækker desværre kun København og Frederiksberg i øjeblikket, men flere byer kommer til. Applikationen er gratis at hente i App Store.

ParkMan - Neligrate

 

Sådan virker ParkMan:

 1. Kør til en parkeringsplads
 2. Åben applikationen og vent på at den finder din position
 3. Bekræft din parkeringsposition og prisen, eller vælg en anden position
 4. Træk parkeringsknappen fra venstre til højre
 5. Når du kommer tilbage til bilen, træk knappen fra højre til venstre
 6. De trækker automatisk beløbet på dit kreditkort

 

Funktioner:

 • Automatisk positionering til parkeringszonen med GPS
 • Parkering fra anden position (Vælg parkering manuelt ved at flytte kortet)
 • Start parkering med ét tryk
 • Slut parkering automatisk på ethvert tidspunkt eller manuelt med ét tryk
 • App’en husker din bils position og gør det nemt at finde tilbage til bilen
 • Supporterer flere biler
 • Find parkeringspositioner direkte med en søgning
 • Modtag månedlig opgørelse over dine parkeringer med kvittering til din email

 

Screenshot

 

 

 

 

 

Comments (4)

 1. Det lyder som et super alternativ til EasyPark, som netop opkræver et mdl. gebyr.
  Kan dog ikke se at de trækker kr. 20,- for at validere ens kreditkort og at det efterfølgende bliver krediteret til brug af parkering…? Kan kun se det koster kr. 49,- at oprette sig. er det korrekt?

 2. Ved tilmelding til Parkman blev det oplyst at jeg havde 100 kr. gratis parkering. Den 28/6 anvendte jeg første gang Parkman for 38 kr. Jeg mener derfor at have 62 kr. til gode. Den 8/7 parkerede jeg i Odensegade i 7 timer og min konto viste – 84,27 kr. Fint nok. Men hvor er mit tilgodehavende på 62 kr.? Det skulle være trukket fra de 84,27 kr.

  Venlig hilsen
  Jørgen Seierøe

 3. Har du skrevet til udvikleren?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>