Over 14 millioner enheder med iOS 6 er jailbreaket

by admin 10

Det er blevet hot (igen) at lave jailbreak på en iPhone eller iPad, efter at Evad3rs teamet frigav deres untethered jailbreak program Evasi0n, som kan benyttes på alle enheder op til iOS 6.1.2.

For godt en måned siden blev det populære jailbreak program frigivet, og siden da er det bogstavelig talt boomet med nye brugere, og manden bag Cydia (Saurik) kan fortælle at der er mere end 14 millioner registrerede brugere med iOS 6, og i alt 23 millioner brugere med alle iOS versioner.

Evad3rs og Saurik kan ikke specifikt fortælle hvor mange af de 14 millioner registrerede brugere, som har benyttet Evasi0n til at lave jailbreak, for programmer som RedSn0w og Sn0wBreeze kan i teorien også været brugt.

Indtil videre er der heller intet nyt omkring muligheden for at lave untethered jailbreak med iOS 6.1.3, da denne version stadig er på beta-stadiet!

 

Comments (10)

  1. Jeg tænkte på kan man jailbreake en iphone 4 der kører med 6.1.2 og er det den samme man bruger til 5

  2. Længe leve Jailbreaking og

  3. Ja . . . .

  4. Ok tak dvs hvis jeg jb den så kan cydia være på sålænge jeg har lyst sålænge jeg ikk opdatere mobilen er det sådan det skal forståes

  5. ja…..

  6. Og jeg er en af de 14 mill, men hvilken i rækken ved jeg ikke….men det er det bedste der er sket for min iphone….

  7. Jeps jeg bruger helt sikker den app som skaffer mig banerne i Real Racing 3 🙂

  8. Jeg prøvede at jb min datters 4 men det gik helt galt tiden rykkede tilbage kalender navnene kom frem på fransk hun kunne ikke gemme billeder lysstyrken blev ved med at gå på auto og forbindelsen røg hele tiden så alt i alt blev det til en fabriksindstilling og gendannelse mærkeligt for på min 5 kører det jb uden nogen problemer

  9. Havde de taget bare 1 krone pr jailbreak var de blevet millionære hele bundtet…

  10. og jeg har unjailbreaket min iphone igen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>