Outside – Visual Weather Forecast

by admin 1

Outside Visual Weather Forecast kombinerer det aktuelle vejr og de lokale prognoser med brugerdefinerede push notifikationer. “Kig ud af vinduet” og se hvordan vejret er gennem fantastiske visuelle interfaces.

Slide med fingeren på dagene for at se prognoser, eller vælg en opsætning så du modtager en besked, når vejret er perfekt for dig og dit formål.

Med de valgfrie brugerdefinerede push notifikationer, kan du få Outside Visual Weather Forecast til at advare dig om visse vejrsituationer. Det er både nemt og sjovt at oprette dine helt egne advarsler!

Få Outside Visual Weather Forecast til at vække dig om morgenen og fortælle dig, hvis du får brug for en paraply på vej til arbejde den pågældende dag. Outside Visual Weather Forecast overvåger også det lokale vejr og fortæller dig når der regnvejr på vej. Du kan også overvåge UV niveauer, eller hvad med at oprette en advarsel hvis der er koldt vejr på vej, så du bliver påmindet om at tage noget varmt tøj på eller med?

Som standard kommer Outside Visual Weather Forecast med en gratis 30 dages “push notifikationer abonnement”, og det er nemt (og relativt billigt) at købe ekstra måneder (90 eller 300 dage) inde fra applikationen selv. Udvidelse af dit push notifikation abonnement er et enkelt gebyr, der dækker alle push notifikationer typer såvel som fremtidige push typer.

Bemærk venligst at push notifikationer er frivilligt, og at Outside Visual Weather Forecast fungerer perfekt uden push funktionen, som kun bruges til specielle pronoser!


Screenshot

Direkte link til applikationen i AppStore

Comments (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>