ORIGINAL eller UORIGINAL IPHONE-OPLADER

by Casper Christiansen 21

Få hjælp til at vælge mellem en original og en uoriginal oplader til din iPhone!

Udvalget af iPhone tilbehør vokser fra dag til dag, dette gælder både det originale og uoriginale tilbehør. I denne artikel vil vi se næmere på iPhone-opladere og til sidst hjælpe dig med at finde den rigtige løsning.

En iPhone er på mange måder en flot, veldesignet og yderst brugervenlig enhed, som mange mennesker værdsætter meget højt. Desværre er har de fleste iPhone behov for at blive ladt op mindst engang hver dag, grundet det høje forbrug mange af os har.

Hvis man bruger iPhone så meget, så den kræver mere end en opladning hver dag, kan det give rigtig god mening at investere i en Powerbank.

Har du ikke behov for ekstra strøm på farten via en Powerbank, giver det dog stadig god mening for de fleste at have mere end en oplader i huset. Det er der 2 gode grunde til:

1. Du slipper for at rykke rundt på opladeren hele tiden.

2. Du har altid en ekstra oplader hvis en skulle gå i stykker og på den måde undgår du at mangle din iPhone indtil du har fået en ny oplader.

ORIGINAL ELLER UORIGINAL IPHONE-OPLADER, hvad skal du vælge?

Det løber hurtigt op hvis man skal have et par original opladere liggnede. Derfor har vi set lidt næmere på hvad de uoriginale opladere koster i forhold til de originale og samtidig kigger vi også på om de overhoved fungere lige så godt.

De originale opladere sælges gennem flere butikker, heriblandt selvfølgelig Apples egen hjemmeside Apple.com. Der er en klar forskel i pris når du skal vælge mellem original og uoriginal oplader, det hænger dog også lidt sammen med kvaliteten.

Dog er den langt højere pris grunden til at de fleste kunder vælger at vende Apple’s originale produkter ryggen og i stedet vælger en uoriginal oplader.

Det er altså ofte prisen som det kommer an på. De fleste spørger om man så er 100 % sikker på at de virker lige så godt som en oplader der er købt på Apple’s hjemmeside? Der er selvfølgelig altid en risiko, hvis du går mod det uoriginale. De opladere vi har valgt at vise virke dog optimalt. De ligger dog heller ikke i den allerbilligste kopi-ende.

En sund portion skepsis overfor tilbud der er lidt for gode er altid godt at have med, så man undgår at blive snydt. Samtidig er det også bedst at vælge produkter fra de største danske shops så man er sikker på at have muligheden for at bytte produktet, hvis uheldet er ude og det ikke virker.

Men nok om originale vs. uoriginale iPhone-opladere. Vi vil herunder vise 4 opladere som alle vil fungere godt til din iPhone eller iPad.

1. Uoriginal iPhone lader med 2 indgange + et Apple lightning kabel

Denne smarte lader giver dig mulig for at lade 2 enheder op på samme tid, vær dog opmærksom på at der kun medfølger et kabel.

Apple lader - 2 indgange

 

Prisen for denne lader med kabel er 149 kr. hos Gearspot.dk

Se produktet

 

2. Billig uoriginal lader med 1 indgang

En helt standard lader i sort – vær opmærksom på at der ikke medfølger noget kabel.

Sort apple lader

 

Prisen for denne lader er 99 kr.

Se produktet

3. Original Apple lader

Dette er den originale lader som Apple selv har produceret, husk at købe kabel da det ikke følger med laderen.

Original iPhone lader

 

Prisen for denne originale lader er 229 kr.

Se produktet

 

4. Uoriginal letvægts lader med 2 indgange

Denne uoriginale letsvægts lader fra Pyro fås i sort og hvid. Der medfølger heller ikke kabel til denne lader.

Letvægts lader

 

 

Prisen på denne lader er 169 kr.

Se produktet

 

Har du spørgsmål til laderne så skriv endelig en kommentar herunder.

Comments (21)

 1. på eBay kan du finde dem fra 10 til 20kr 😉

 2. Jeg har efterhånden 3 originale opladere, og diverse uoriginale. Det der dog altid er gået i stykker først, er de originale kabler.

 3. De uoriginale er intet værd uanset om de koster 20 kr. på en Kina side eller 80-120 i Føtex. Faktum er at Apple ladere holder bedre. Derfor giver du jo samme pris i sidste ende..

 4. Der er jeg ikke enig, jeg har brugt uoriginale ladere og kabler der virker bedre end Apples egne.
  Kabler fra Apple bliver ofte ødelagt nær stikkene, mens de uoriginale kabler jeg har købt holdere længere.
  De uoriginale ladere jeg har brugt er en smule større i ydelsen end Apples egne og lader derfor min iPhone hurtigere op og jeg har ikke oplevet at de er gået i stykker.
  Min søster har dog oplevet at en rigtig billig lader “eksploderede” da hun satte den i stikkontakten. Det kan også blive for billigt.

 5. Kim erfaret, lidt langsommere opladningstid på nogle uorg. Lader
  Gav 6 kr på eBay med fragt.
  De priser i nævner her, er helt jen i vejret

 6. Jeg har købt mig en oplader i Tiger for 50kr det var med Stick og den til stick kontakten den har fungeret længere end den originale jeg har haft

 7. Når jeg har ladet mit fristet til at prøve at købe uoriginale ledninger, så har det altid endt med ærgrelse fordi min Iphone skriver det er uoriginalt og den lader heller ikke. Så nu gider jeg ikke det uoriginale mere.

 8. Det har jeg aldrig været ude for.

 9. Er der ikke happy hour på applikationer i dag?

 10. Da siden er overdraget til en ny ejer fra 1. marts 2015, så kan man ikke forvente at Casper vil samme vej, med samme type indlæg – som da jeg var admin på siden. Tiderne skifter jo.. 🙂

 11. Øv, det vil blive savnet. Bo hvad kilde fik du happy hour… Nyhederne fra?

 12. Og det begrunder du med?

 13. Men du kan/vil stadig lave indlæg her på iphonecafe?

  Og mange tak for De mange år med dejlige indlæg! 🙂

 14. Takker:-)

 15. Bo laver du stadig opslag også? Eller er det kun Casper?:)

 16. Det er primært Casper, jeg laver kun nogle få indlæg her i “overgangsfasen”.

 17. Velbekomme! 🙂

 18. Der kommer kun nogle få indlæg fra min side, og så er det desværre slut. Beklager.. 🙂

 19. Fuldstændig enig.

  Har oplevet en kina kopi lader, kortsluttede og resulterede i en sikring sprang.
  Det er aldrig sket med en standard Apple original lader.

  Skiller man dem ad, ser man også en tydelig forskel i hvordan det er sat sammen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>