Oplad din iPhone trådløst i bilen

by admin 4

I nærmeste fremtid bliver det muligt at oplade en iPhone ganske trådløst i bilen, altså hvis man køber en amerikansk Dodge Dart fra Chrysler. Forhåbentlig er det ikke kun den amerikanske bilproducent der ser en god forretning i at tilbyde kunderne en trådløs opladning af en smartphone, jeg er sikker på at flere producenter følger efter.

Idéen er simpel og ganske genial, for det eneste man skal gøre er at sætte sig ind i bilen, tænde motoren og så oplades iPhonen automatisk mens man kører – smart! Chrysler pointere, at systemet specielt er egnet til dem der altid er på farten, f.eks sælgere eller lignende.

Det trådløse opladnings-systemet er installeret lige under midterkonsollen og foran midterkonsollen. Enheden har et indbygget sensor der aktiveres, når en bruger placerer deres iPhone, iPad eller kompatibel MP3-afspiller ved den, og opladningen begynder så snart bilen startes.

 

 

Hos Chrysler kommer sådan et system (..dog uden bil) til at koste $199.99 + installation, hvilket lyder rimeligt billigt.

Chrysler skriver i en pressemeddelelse:

Chrysler Group LLC introducerer branchens første trådløse opladning i bilen, til iPhone, Blackberry, MP3-afspillere og Droid-baserede enheder. Denne nye feature findes på alle nye 2013 Dodge Dart. Efter at være den første producent til at fjerne tunge og klodsede manualer fra køretøjerne, så vil Chrysler Group LLC nu være den første til at fjerne grimme dinglende netledninger i sine biler ved at tilbyde trådløs opladning.

Selskabet vil først gøre teknologien tilgængelig på den helt nye 2013 Dodge Dart, der ankommer til forhandlerne i andet kvartal af 2012.

Vi ønsker at gøre vores kunders liv lettere, siger Pietro Gorlier, præsident og CEO for Chrysler Group LLC. Vores trådløse opladnings-system er den perfekte løsning for de kunder der altid er på farten.

For let adgang er en fuldstændig integreret strømenhed monteret lige under midterkonsollen og foran midterkonsollen. Denne strømenhed har en indbygget sensor der aktiveres, når kunderne placerer i deres batteridrevet enhed. Enheden begynder at oplade når køretøjet startes.

Her på iPhoneCafe.dk siger vi pænt JA’DAK til en ledningsfri tilværelse!

 
 
 
 

Comments (4)

  1. Kræver det ikke en eller anden form for hardware i telefonen? Mig bekendt kan man for nuværende ikke oplade trådløst…

  2. Der er formentlig tale om et slags etui med en “docking” i bunden. Sådan et etui behøver ikke at være ret tykt, og så beskyttes iPhone samtidig. 🙂

  3. kan det ikke være wifi 🙂

  4. Nej, der skal være en eller anden direkte tilslutning til batteriet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>