Nyttige iOS 8 widgets til din enhed

by admin 6

Lige så længe jeg kan huske tilbage i tiden med iPhone, har brugerne efterspurgt de såkaldte “widgets“. Widgets kan f.eks forekomme på en hovedskærm, som man ser det med Android, og nu med Apples Meddelelsescenter.

Apple har brugt langt tid på at bestemme sig for, at brugerne skulle have adgang til nyttige værktøjer lige ved hånden, og det har de så (endelig) lanceret med iOS 8! Indtil videre er der ikke overvæltende mange widgets tilgængelig i App Store, men det kommer helt sikkert.

iOS-8-widgets

Jeg har fundet nogle stykker frem, som jeg er sikker på at du også vil synes er nyttige. Jeg kan desværre ikke opsummere alle de widgets der findes p.t i App Store, så der må du selv gå på jagt.

Nyttige widgets til iOS 8

 

Paste+

En af de widgets jeg selv finder rigtig nyttig er “Paste+“, når man skal kopier noget tekst eller et billede, for at indsætte det andre steder. Eller hvis man gerne vil søge på noget. Paste+ indeholder også en masse andre muligheder, og du kan læse om dem her.

Paste+ koster 25 kroner, men hvis man ofte kopier og indsætter tekst og billeder, samt søger på ord og sætninger, så er det godt givet ud! Du kan hente det i App Store.

 

iMonitor

Med iMonitor kan man overvåge enheden, og se hvor meget RAM der bruges, hvad der er af tilgængelig hukommelse, og se hvilke processer der kører. iMonitor er måske ikke for alle, men hvis man godt kan lide at have et overblik på en nørdet måde, så er denne widgets et must have!

iMonitor koster GRATIS, men man skal være forberedt på at der kører en reklame nederst i app’en! Den dukker dog ikke op i Meddelelsescenter! Du kan hente den i App Store.

 

Widgets Pro

Denne “app” tilbyder 10-i-en widgets, så der er lidt for enhver smag. Du finder en masse nyttige informationer lige ved hånden, og Widgets Pro byder på følgende:

 • Twitter Feed widget
 • Worldwide Vejr Information Widget
 • Real-time Flysporing Widget
 • Lommeregner Widget
 • Verdens Ure Widget
 • Kompas widget
 • Nyhedsfeed widget
 • Videoer fra YouTube widget
 • Vejrvarslinger Widget
 • Stormvejr Tracker Widget

 

Widgets Pro koster 7 kroner, og du kan hente den i App Store.

 

iTranslate – translator & dictionary

Bruger man ofte oversættelser, så er Google som regel vejen frem på en desktop computer, men på iPhone eller iPad kan man let få oversat et eller flere ord via Meddelelsescenter. Widgets hedder “iTranslate”, og kan oversætte mellem 80 sprog.

Du kan hente den i App Store, og den er ganske gratis!

iTranslate

Comments (6)

 1. Bare en skam at de ikke er tilgængelige fra lockscreen 🙂 Det er jo det man helst vil..

 2. Det kunne være godt i nogle situationer, og lidt “åbnet” i andre. Hvis Apple på en måde kunne lade os brugere definere hvilke widgets der skal være på Låseskærmen og i Meddelelsescenter, – så køber jeg den! 🙂

 3. Og F1 for os som elsker Formula 1 og motorsporten 🙂

 4. sportswiget? er det noget man kan finde?
  Har ikke selv iOS8 før jeg får min 6’er….

 5. I simply couldn’t go away your web site before suggesting that I extremely loved the usual info an individual provide on your guests? Is going to be back regularly in order to check up on new posts

  http://imemoji.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>