Nyt iPhone koncept fra ADR Studio

by admin 0

Så er det italienske designerteam ADR Studio på banen igen med et nyt iPhone koncept. Sidst de prøvede at overbevise Apple og alle iPhone fans om at deres design kunne være et godt bud på en ny iPhone, så var lavede de dette design.

Det nye design fra dem er lidt mere specielt end hidtil, og de har uden tvivl lade fantasien og de kreative evner få frit spil! Først og fremmest har ADR Studio gjort “Den nye iPhone” fri for SIM-kort, hvilket giver dem det først point fra min side, og så har de “selvfølgelig” integreret den med et lynhurtigt 4G LTE netværk, som danskerne desværre ikke kan drage nytte af (endnu).

Det nye design anvender en ny lyd sektion med to panel højttalere på bagsiden af det aluminium-forfalskede unibody. Alle kontrolforanstaltninger er nu på toppen og kanten er tynd!

Nu er Retina displayet ikke nogen stor nyhed…lige på nær hvis iPhone har 3 af slagsen! Den store nyhed i ADR Studios design, er at den nye iPhone har ikke bare en Retina skærm. En lille strimmel skærm på toppen til at vise dig alle netværks informationer, ure, meddelelser og så videre. Den nederste Retina skærm er til applikation dock, multitasking panel m.fl. Den centrale skærm er kun til Hjemmeskærmen: mere plads, mere frihed.

Den fysiske Home knap er blevet erstattet med en der er integreret i bunden af displayet, og det kan aktiveres takket være en tættere bevægelsessensor.

Jeg har den største respekt for designer som ADR Studio, men må blankt erkende at jeg ikke er helt vild med deres nye design. Det ser lidt uhandy ud på bagsiden, og det generelle design ligner slet ikke en iPhone, men mere en konkurrent.

 

 

 

 
 
  
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>