Nyt iPhone datakabel kan ikke vendes forkert!

by Mahmoud E.M. 8

iPhone 6 er på vej, og rygterne er flere end nogensinde! Denne gang handler det om USB til lightning kablet, som bruges til opladning, og når iPhone skal tilsluttes computeren. Med iPhone 6 kan man ikke sætte USB-kablet i forkert!

Har du haft en iPhone 4S, så ved du hvor frustrerende det var at tilslutte den til opladeren når man skulle i seng, og havde slukket lyset. Det fik Apple fixet med iPhone 5, da de introducerede det smarte vendebare Lightning-stik, så du ikke kunne vende kablet forkert. Men det var ikke løsning nok …

Nu ser det ud til at iPhone 6 kommer til at få et USB kabel som, ligesom med Ligtning-stikket, ikke kan vende forkert. Det lyder smart!

Endnu smartere er det at det nye stik kommer til at være fuldt ud kompatibelt med de nuværende USB stik.

USB-lightning

 

Comments (8)

  1. Forstår ikke helt…er der så noget ny i det, kunne du ikke uddybe det nærmere…..vi kan altså bruge det kabel som vi i øjeblikket bruger til vores iPhone 5 og som heller ikke kan vendes forkert.

  2. Det er enden med USB stikket som kommer til at kunne sættes ind på begge sider. Altså den ende som du sætter ind i din computer.

  3. Som billedet jo også tydeligt viser Mads krog

  4. Han er lovligt undskyldt :p

    Billedet er kommet på efter han kommenterede 🙂

  5. Ufatteligt jeg kan være sådan en blind idiot.

  6. Jeg så/ser hellere Apple lave et data/oplade kabel i bedre materiale end det nuværende, som “automatisk” går i stykker efter et halvt år.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>