Nyt Apple patent: Headset med sensor

by admin 0

Apple har netop fået bevilliget et nyt patent gennem “U.S. Patent and Trademark Office”, som går ud på at Apple får eneretten til at producerer en bestemt form for sensorer i deres kommende hovedtelefoner.

Det er endnu et skridt mod det helbredskoncept som Apples forventes at præsentere sammen med iOS 8, og kommende iPhone og iPad modeller. Disse små sensorer i hovedtelefonerne skal kunne måle bl.a kropstemperatur, puls, og andre bevægelser.

Om disse “Health-Sensor” kommer som standard med de earphones der følger med iPhone 6, som Apple skal præsentere til efteråret, vides ikke. Det er muligt at Apple vælger at sælge nogle forskellige hovedtelefoner som tilbehør i deres butikker og webshop.

Apple har for noget tid siden ansat Jay Blahnik, der har været med til at udvikle Nike’s “FuelBand fitness tracker”, og en high-tech design ekspert fra Nike, som hedder Ben Shaffer.

Apple-EarPods-1-140912

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>