Nyt App Store ratingsystem på vej?

by admin 0

Det har længe været diskuteret hvor godt rating-systemet fungerer i App Store, så de bedst bedømte apps vises øverst – hvilket kun er til fordel for brugeren, udviklerne og ikke mindst salgstallene hos Apple!

Problemet med det nuværende rating-system er, at udviklerne på en eller anden måde selv kan generere anmeldelser, og derved få deres app højere op i hierarkiet. Det gør at det lige pludselig bliver svære for os brugere, at finde frem til de rigtige gode apps, som mange andre brugere har testet og anmeldt. Det gør det også væsentlig lettere at gennemskue de dårlige apps, ved at de ender længere nede på listen i App Store.

 

App-Store-rating-240813

 

I følge et firma ved navn Fiksu, som står for markedsføring af mobile applikationer, så har Apple været i gang med det nye rating-system siden juli måned i år. Hvis det viser sig at holde stik, så kommer der sikkert en del omrokeringer i App Store den kommende tid. Fiksu har også bemærket at rating-systemet i App Store, som tidligere opdaterede med 15-minutters intervaller, nu opdateres en gang hver 3. time for at forhindre snyderi.

 

App-Store-rating-2-240813

 

Normalt benytter Apple deres placeringer af apps på baggrund af bedømmelser og downloads i App Store, men masser af downloads kan sagtens skyldtes gode bedømmelser af en dårlig app! Det er også muligt at Apple registrerer den tid som en app bliver benyttet, for at sikre at en app bliver hentet en masse gange og slettet med det samme.

Apple ved godt at med over 900.000 apps i App Store, så benytter udviklerne alle kneb for at komme så højt op på ranglisten … som er rigtig lang!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>