Nyhed i iOS 5 beta 4: Wi-Fi Sync til Windows

by admin 1

Da Apple under det seneste WWDC præsenteret at iOS 5 vil indeholde muligheden for Wi-Fi Sync, så var der mange der klappede i deres hænder. Men indtil videre fra beta version 2, har det kun været tilgængeligt for Mac brugere.

Nu da Apple har opdateret iOS 5 til beta version 4, så er det også blevet tilgængeligt for Windows brugere. Apple udtaler herom:

I iOS 5 beta 4 er trådløs synkronisering nu blevet tilgængelig på Windows såvel som Mac (kræver OS X 10.6.8 eller Lion). Du vil se en mulighed for at aktivere denne trådløs synkronisering, når du tilslutter enheden til iTunes med USB-kablet. Det anbefales du udfører din første synkronisering med et kabel, efter at genskabe din enhed.

Det er bl.a en af de nye funktioner jeg ser meget frem til, da det altid er besværligt at skulle befinde sig i nærheden af en computer, hvor man har installeret iTunes og har hele billede og musikbiblioteket. Nu kan man sidde inde i stuen eller et helt andet sted hvor der er en Wi-Fi forbindelse, og synkronisere iPhone.

Denne Wi-Fi synkronisering laver selvfølgelig også en backup af dine opsætninger, indstillinger, kontakter, kalender, e-mails, spil osv.
Comments (1)

  1. hvor ligger den billederne i windows?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>