Ny video viser iPhone 5 front og dele

by admin 2

Vi nærmere os tydeligvis en præsentation og release af den kommende iPhone 5, og Apple arbejder på højtryk for at få de sidste ting på plads inden deres event, som forventes at ske den 12. september i San Francisco.

I følge SmartPhone Medic som bl.a reparerer iPhones, så er de i besiddelse af nogle iPhone 5 dele som kan afsløre en del omkring designet af den kommende iPhone. I deres video her illustrere de forskellen på iPhone 4/4S skærm i forhold til iPhone, og viser en væsentlig ændring i bunden, hvor man ser man en docking på kun 8-pins og et mini-jack stik til hovedtelefoner. Serviceantennen er også placeret i bunden ved docking-stikket.

Der er egentlig ikke noget nyt i disse “afsløringer”, og jeg ved ikke hvor meget man kan stole på videoens indhold. Det skulle være lidt underligt hvis Apple frigav nogle reservedele før præsentationen til firmaer som SmartPhone Medic.

 

 

 

Comments (2)

  1. Den nye iPhone vil ikke hedde “iPhone 5”! Den vil hedde “Den nye iPhone “. Det vil I se med tiden…

  2. Du er da selvsikker xD

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>