Ny stor bygning foran Apple event?

by admin 2

En drone har taget et foto højt oppe, og foran bygningen ved Flint Center i Cupertino, hvor Apple på tirsdag den 9. september kl. 19.00 dansk tid, afholder deres iPhone event 2014.

Normalt placerer Apple bare nogle store skilte der teaser for deres arrangement, men i år har de opstillet en enorm bygning foran Flint Center, som er dækket godt til og bevogtet af mange sikkerhedsfolk, så ubudne gæster ikke kan se hvad der skal ske.

Det har været på tale at det irske succesband U2 skal optræde, men det er endnu ikke bekræftet af Apple selv. Flint Center har plads til 2.405 mennesker, men det er indenfor i den store hovedbygning. Den hemmelig bygning der er opstillet foran centret, ligner mest en scene … men det kan i teorien være så meget andet!?

Flint Center var i øvrigt selvsamme sted, hvor Apples medstifter Steve Jobs afslørede deres Mac i 1984! Det vil sige at det nu er godt 30 år siden, så den nye bygning kan også være et andet show der indikerer dette jubilæum!?

Hvad tror du der gemmer sig bag de hvide “kasser”?

Flint-Center-1

Comments (2)

  1. Home-kit test område så pressen kan prøve det med iWatch iPhone 6.

  2. Jeg tror, at så de kan sende live?
    Altså somreglt har Apple, altid annonceret iPhone i et lille lokale, som ikke har haft plads til så mange Kamera (min Teori 😉 )

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>