Ny iPhone og mini iPad den 12. september?

by admin 0

Så er der endnu flere rygter omkring den kommende iPhone 5 og måske en mini iPad, og disse rygter pointere at vi skulle få 2 nye iOS enheder at se den 12. september på et Apple event.

Personligt tager jeg det rygte med et gran salt, da Apple sikkert ikke ønsker at præsentere nye produkter så tidligt på sæsonen, og man skal lige huske på at rigtig mange holder ferie i august.

Jeg tror mere på at vi kommer til at se et Apple event i starten af oktober, hvor de som minimum præsentere den nye iPhone 5 og måske sniger der sig en lille ny iPad med i samme omgang.

Internettet har floreret med nogle billeder af det der angiveligt skulle være den nye iPhone 5, men den viser ingen tegn på en større skærm og har nogle dystre farver. Det eneste den viser er et mindre docking-stik, som kunne gå hen og blive en realitet.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>