Ny iPhone! Hvad med kontakter, kalender osv?

by admin 95

Jeg får løbende det her spørgsmål: “jeg får en ny iPhone, men hvad med mine kontakter, kalenderaftaler, billeder, musik m.m?“, så derfor tænkte jeg at der måske sidder flere iPhone brugere som har samme spørgsmål.

Det er faktisk ret enkelt at lave en backup fra én iPhone og overføre alle data til en ny iPhone. Det er faktisk noget alle kan gøre uden den store tekniske forståelse…tak Apple!

I “de gode gamle dage” hvor man benyttede mobilen til at ringe og sende beskeder fra, så skulle man “bare” gemme kontakterne på SIM-kortet (max. 500…vistnok), og indsætte SIM-kortet i den nye mobil og herefter importere disse kontakter til den interne hukommelse…bingo. Men i dag med en smartphone som iPhone, så gemmer og håndtere vi masse af kontaktpersoner, kalenderaftaler, personlige indstillinger, applikationer, musik, billeder, film etc. Det er derfor et must at alt den data kan håndteres på en let og tilgængelig måde, når der skal laves en backup og gendannelse.

Inden du går i gang skal jeg lige pointere, at det er på eget ansvar hvis noget skulle gå galt, eller hvis du på en eller anden måde mister noget data!

 

Sådan overføres data fra den “gamle” til den nye iPhone:

 

1. Tilslut den “gamle” iPhone til computeren og sørg for at iTunes er åben.

2. Klik på “Synkroniser” knappen nederst i højre hjørne, og lad iTunes og iPhone blive helt færdig med denne proces.

3. Frakoble den “gamle” iPhone fra computeren, og tilslut den nye iPhone mens iTunes stadig er kørende!

4. iTunes vil nu guide dig gennem en aktiveringsproces, og når den er færdig med det, kan du gå videre.

5. Højreklik på din iPhone under “ENHEDER” over i venstre panel i iTunes, og vælg “Gendan fra sikkerhedskopi..”, – vælg den seneste på listen.

6. Nu skulle din backup fra den “gamle” iPhone gerne blive overført til den nye.

 

Inden du sletter alt data og bortgiver/eller sælger din “gamle” iPhone, så tjek at alt data er blevet overført til den nye! (Inden du skiller dig af med den “gamle” iPhone, så gendan den som “Ny” via denne guide her!)

 

Comments (95)

 1. det er nogen fede tipz du kommer med til iphone

 2. Hej Jens, – tusinde tak! 🙂

  (Ingen reklame link i kommentar, så jeg har flyttet din link – til “Links”)

 3. Hej
  Dejligt tip – men jeg skal lige høre, om man forinden i itunes skal registrere den nye iphone?
  Mange hilsner
  Inger

 4. Hej Inger,

  Nej det behøver du ikke. Du starter med at registrerer den nye iPhone når den tilsluttes til iTunes, og derefter indlæses en backup til den gennem, også via iTunes.

 5. Det lyder meget simpelt, men jeg er stadig meget usikker på om det også kan gøres sådan i mit tilfælde, så jeg spørger lige inden jeg går i gang 🙂 Jeg er så bange for at miste mine ting, som mange andre har gjort 🙁

  Jeg har fået flyttet alt, undtagen mine kalender aftaler til min nye iphone. Jeg ved ikke hvorfor den er gået uden om min kalender da den gamle iphone blev sync med den nye… Der gik fejl i flytningen til at starte med, men pludselig fik jeg den til at overføre musik og programmer til den nye iphone 4s. Det skete efter jeg havde klippet simkort så det passede i den nye(kunne ikke vente til det nye kom med postem :)) Utålmodige mig!

  Så nu kan jeg ikke sætte det gamle simkort tilbage i den gamle. Er der så stadig en mulighed for at overføre kalender aftaler til den nye iphone? Kan jeg bruge ovennævnte fremgangsmåde uden at miste mine andre ting?

  Hilsen Annette

 6. Hej Annette,

  Det SIM-kort (klippet eller ej) bør ikke have indflydelse på synkroniseringen mellem din iPhone og computeren. Med mindre du decideret opdagede en fejl ved overførslen, så burde iTunes have overført programmer, musik, kontakter, kalender osv. Er du sikker på at der ikke ligger en backup når du vælger at gendanne -> fra en backup når iTunes spørger om det?

 7. Jeg har lagt alt mit musik ind på min egen iPhone via iTunes på min MacBook.
  Hvordan får jeg lagt musikken ind på min kones iPhone?
  Jeg er bange for at der kommer koks i synkroniseringen, når jeg så sætter min egen iPhone til den bærbare igen bagefter.

 8. Det er ganske nemt. I kan sagtens dele samme computer og iTunes, herunder musikken. Tilslut din kones iPhone, og overfør den musik fra iTunes biblioteket du/I ønsker.

  Det samme gælder for ringetoner, billeder, film etc.

 9. Jeg har netop måtte sende min 4S til reperation fordi den blev ved med at gå ud.
  Jeg har synkroniseret og sikkerhedskopieret alting til min “nye gamle” iphone (3G), men når jeg indsætter den i itunes siger den bare iphone, og der kommer kun en hvid skærm frem. På telefonen er der et billede af tilsluttet til itunes, men mere sker der ikke.
  Nogen idé om hvad jeg gør herfra?
  På forhånd tak.

 10. Selvom din iPhone 4S kører med iOS 5.0.1 eller nyere, så burde problemet ikke ligge der. Jeg har desværre ingen løsning til dig, – ud over at prøve at gendanne den igen…hvilket du sikkert har prøvet.

 11. Hei. Har hatt PC og I-phone gjennom min arbeidsgiver. Nå har jeg sluttet i denne jobben og skal begynne i ny. Får da ny PC og I-phone. Jeg ønsker selvfølgelig å overføre alle data på min gamle I-phone til den jeg får snart. PC’n har jeg allerede levert fra meg (hvor ituneskonto var koblet mot). Nå har jeg lastet opp itunes på hjemme-PC og ønsker å synkronisere min gamle I-phone mot denne. Men – jeg kan ikke huske min apple-id… Om jeg går inn på I-tunes sine sider og ber om å få tilsendt ny ID, så sendes denne til min e-mailadresse som jeg ikke lenger har tilgang på… Hvordan kommer jeg meg ut av denne runddansen? Hvordan får jeg logget meg på min itunes konto…???

 12. Hvis du ikke har dit Apple-ID, så mister du alle de applikationer som du har købt, da disse er tilkoblet dette ID. Et Apple-ID er en mail-adresse, mon du kan huske den? Og så har du valgt et password, som du formentlig har brugt før.

  Prøv dig frem med en mail-adresse som du har modtaget mail fra Apple, og et password…måske er du heldig.

  Ellers er du nødsaget til at oprette et nyt Apple-ID, og så mister du alt.

 13. Hej 🙂

  Der er ikke noget, der hedder “Gendan fra sikkerhedskopi” i min. Hvad gør jeg forkert?

  Vh Kris

 14. Hej Kris,

  Der skulle gerne komme et punkt frem under gendannelsen af din iPhone i iTunes, hvor du får muligheden for at vælge en sikkerhedskopi.

  Du får ikke denne mulighed med sammen, men sidst i processen.

 15. Håber du kan hjælpe mig! Jeg fik nyt arbejde for nogle måneder siden, hvor jeg fik udleveret en iPhone 4S, og i forvejen havde jeg allerede selv en iPhone 4.
  Nu er jeg så nået frem til, at der ikke er grund til at rende rundt med 2 telefoner, så jeg sælger min private tlf.
  MEN den private tlf er koblet op på min private computer i én iTunes konto og arbejdstelefonen er koblet op på min arbejdscomputer i en anden konto.
  Altså 2 iphones på 2 forskellige konti og 2 forskellige computere.
  Spørgsmålet er: Hvordan får jeg al indhold (fotos, kontakter, musik, app’s, evt.sms-beskeder) fra den private telefon over på arbejdstelefonen? – Uden at slette alle data herpå.
  Hvis jeg følger proceduren du beskriver ovenfor, altså kobler arbejdstelefonen til den private itunes konto, spørger den om jeg vil erstatte al indhold på telefonen med det på computeren og det vil jeg jo ikke -jeg vil helst bare overføre og slå sammen.
  Er det muligt?
  På forhånd mange tak for svar!

 16. Du kan ikke dele 2 biblioteker (billeder, apps, musik etc) på én iPhone. Længere er det svar faktisk ikke. 🙂

  Du kan dog godt få tilføjet aftaler og nye kontakter på begge iPhones, men ikke dine applikationer osv.

  Kontakt eventuelt Apple for at høre om muligheden for at flytte dit private Apple-ID til dit arbejde. Men det er nok lidt rodet, – hvis du en dag forlader den arbejdsplads?

 17. Tak for dit hurtige svar! Jeg frygtede godt, at det var sådan, det ville være 🙂
  Øv bøv, jeg skulle have koblet arbejdstelefonen op på min private konto da jeg startede.

 18. Hvad med at spørge din arbejdsplads om du ikke kan benytte dit eget Apple-ID? De er vel primært kun interesseret i at du benytter deres mobilnummer og formentlig også en mail-adresse?

  Hvis det er muligt, så kan du sikkert få Apple til at slette dit Apple-ID (arbejde), og overføre applikationer til din private konto.

  Mht. til billeder og musik, så kan det jo klares med en USB-memory,

 19. Jeg har helt samme problemstilling. jeg kan leve med mine apps forsvinder, men hvordan får jeg alle mine kontakter fra den gamle tlf over på den nye, når jeg afleverer den gamle tlf om fredagen og får den nye først om mandagen. Min gamle tlf er på min arbejds aple ID og den jeg får om mandagen skal jeg enten have på min private ID (for ikke at stå i dette her igen) eller også i det nye firmas ID (hvis dette kræves). Så altså – hvordan får jeg kontakter over?

 20. Hej
  Jeg har lige købt en Iphone 4S som desværre hele tiden slukker af sig selv. Jeg gik til TDC butikken hvor han forslog at jeg gik hjem og gendannede den også uden at synkronisere med min gamle (desværre så har jeg så ingenting af mit gamle på den nye nu) og den er ikke slukket af sig selv endnu.

  Så fejlen ligger nok desvære på min gamle sikkerhedskopi.

  Er der nogen der ved om jeg kan flytte mine kontakter fra Iphone til sim kort ??

  Mvh Annika

 21. Det lyder træls!

  For at flytte dine kontakter over på SIM-kortet, skal du have et jailbreak kørende, og følge denne guide: http://www.iphonecafe.dk/guider/sim-kontakter

  Apple ser desværre ingen mening i at vi kan kopier vores kontakter over på et SIM-kort, så den eneste løsning er at synkronisere med iTunes -> til en backup, eller overføre dem til f.eks Google Gmail ved at følge denne guide: http://www.iphonecafe.dk/google-sync

 22. Kan jeg også lave en sikkerhedskopi, hvis jeg skal have nyt simkort? 🙂

 23. Ja. Når du laver en sikkerhedskopi gennem iTunes, så får du lavet en backup af dine kontakter. Kontaktpersoner gemmes ikke på et SIM-kort på iPhone.

 24. Hejsa. Jeg har lige haft min iphone 4 til reparation, og har fået en ombytning/ny tilbage. Jeg har gendannet den og den er helt præcist som før, bortset fra at ALT det musik jeg har købt over itunes på telefonen er pist væk. Jeg har sikkerhedskopieret det hele inden jeg afleverede den gamle, men kan ikke engang finde det på min mac book computer. Når jeg så går ind i itunes store og finder de sange jeg har købt før, kan jeg ikke købe dem igen, der er bare et gråt felt hvor der står indkøb. Det er rigtig rigtig træls da jeg har brugt mange penge på musik fra itunes :o( Kan man gøre noget ved dette?

  Mvh Louise

 25. 1. Når du laver en sikkerhedskopi af din iPhone, så indeholder den ikke apps, fotos, musik osv. Men kontakter, kalender, indstillinger og lign.

  2. Hvis det musik som du har købt i iTunes Store ikke er tilgængelig på din iPhone eller computer, så kan det ikke hentes igen. Det svare lidt til at få i Fona og købe en CD, smide den væk, og gå tilbage i Fona og bede om en ny.

  I iTunes kan man sjovt nok hente købte apps og bøger igen, men ikke musik – ikke i Danmark.

 26. Hej
  Er det muligt at dele musik mellem flere appel-konti? Det skal lige siges at, det er vores cder som vi gerne vil have overført til vores iPhone 4’s. Min kone har lagt halvdelen ind på hendes konto, og jeg har lagt den anden halvdel ind på mon konto.

 27. Hvor meget gemmes på SIM kortet på en iPhone? Jeg har fået nyt simkort i forbindelse med nyt arbejde, og vil jo nødigt miste mine billeder, kontakter osv…

 28. Hej Trine,

  Der gemmes intet fra iPhone til dit SIM-kort. Man kan den anden vej godt importere dem til iPhone.

  Når du tilslutter din iPhone til computeren og synkronisere med iTunes, så laves der en backup af dine kontakter, beskeder, mails, kalenderaftaler osv.

 29. Hej 🙂
  Jeg håber i kan hjælpe mig! For en måned siden tilsluttede jeg min Iphone til min kærestes computer for første gang (jeg plejede at bruge min egen computer), jeg lavede en sikkerhedskopi af denne på min kærestes computer. Nu har jeg så fået en ny. Den har jeg nu tilsluttet til min kærestes computer i den tro at jeg kunne overføre alle data fra min gamle telefon til min nye. Jeg har læst mig frem til hvordan jeg skal gøre, men ligemeget hvordan jeg gør det, og hvilke lister jeg kigger på, kan jeg kun finde ÉN sikkerhedskopi og det er den der LIGE er blevet lavet af min nye Iphone! Er der nogen mulighed for at min gamle data ligger et sted? PLEASE HJÆLP! JEG ER DESPERAT! I hvert fald for alle mine billeder! 🙁

 30. Dine data er væk på din kærestes computer, – hvis ikke at den backup fil der ligger på den kan bruges.

  Ligger der ikke en tidligere backup på din egen computer?

 31. Hvad så hvis man har en HTS , og skifter til iPhone 4’s, kan man få billeder og SMS. Overtid iPhone ? På forhånd tak

 32. Du kan sagtens overføre dine billeder fra HTC til computeren, og så til iPhone 4S. Dine SMS beskeder kan du ikke få med på samme måde.

 33. Hej, jeg har samme problem.
  Men jeg kan godt finde selve filen i mappen “AppData”, men jeg kan ikke få selve den fil ind i Itunes og så bruge den som sikkerhedskopi – hvad gør jeg forkert?

 34. Hjælp! Min iPhone er netop kommet hjem fra reparation, men nu ligger alle mine apps hulter til bulter. Kan det virkelig være rigtigt at jeg skal ordne dem helt forfra? Suk!

 35. Ja, desværre. Du kan også prøve at gendanne fra en backup, – hvis du har taget sådan en inden den blev indleveret til service.

 36. Hej.
  Når jeg synkronisere min gamle Iphone 3 med min nye, får jeg hverken billeder eller kontakter med. Hvad er det jeg gør forkert?

 37. Har du aktiveret kontakter i iTunes ved synkronisering med din iPhone?

 38. Hej 🙂
  Hvad så hvis man sidder med en “gammel” telefon – Sony Ericsson T707 og gerne vil have flyttet sms’er, billeder og kontakter over på en ny Iphone 5 – kan dette lade sig gøre? Og hvordan gør man, hvis det er?

 39. Hej Sara,

  Du kan sagtens flytte dine billeder fra Sony Ericsson T707 til din computer, og videre derfra til din iPhone. Dine kontakter skal du gemme på SIM-kortet, hvis der er plads til dem, og importere dem på iPhone under Indstillinger -> E-post, kontakter, kalendere -> Importer SIM-kontakter. Dine SMS beskeder kan du ikke overføre til iPhone!

 40. Jeg har fået stjålet min PC med iTunes, så det eneste jeg har nu er min Iphone 4.
  Jeg har købt en ny Iphone 5.
  Hvordan får jeg flyttet alle data over på den når nu min
  iTunes med bachup er væk?

 41. Hej Niels,

  Det bedste du kan gøre er at tilslutte din iPhone 4 til en ny computer med iTunes, og derefter lave en synkronisering så der skabes en ny backup.

  Dernæst kan du tilslutte din iPhone 5 og synkronisere denne med den backup du har lavet fra iPhone 4.

  Håber at det giver mening.

 42. Altså som du skriver øverst på denne side under:

  Sådan overføres data fra den¨”gamle” til den nye
  Iphone ?`

  Mener bare at det er backuppen der overskriver Iphonen, og da backuppen er “tom”, fjerner denne procedure så ikke bare al data på min telefon ?

 43. iTunes bør registrere, at der ikke findes en backup, og derfor laver den en af din iPhone 4. Ingen du går i gang må jeg lige henvise dig til at søge på Google – da andre må være i din nuværende situation.

 44. Kan ikke rigtig google noget, men jeg prøver – tak for hjælpen.

 45. Hej

  Jeg har et spørgsmål.. Jeg har lige sendt min 4´er til rep og skal nu ha en gammel 3´er i brug indtil jeg får min 4er tilbage. Jeg har sikkerhedskopieret den, og sync den med itunes. men nu når jeg sætter den gamle 3er til hvad gør jeg så for at få mine kontakter osv over på den?? opdatere eller sync jeg?? åhh håber du kan hjælpe mig 🙂

 46. Det ser ikke ud til at der nogen let løsning – efter hvad jeg har kunne finde via Google.

 47. Du kan ikke dele 2 iPhones med én iTunes konto. Hvis du synkronisere din iPhone 3 med iTunes, så er sandsynligheden for at kontakter m.m. bliver slettet.

  Den eneste løsning er at gendanne din iPhone 3, og vælge fra en backup (iPhone 4) når iTunes tilbyder det.

 48. Jeg skal have overført fra min gamle 4s med ios 6.0.1 til en ny 4s men den har ios 5. har læst at man ikke bare kan gendanne, men at jeg først skal opdatere den nye tlf. Men kan jeg vælge det i Itunes første gang at jeg tilslutter den nye tlf? Altså før jeg skal gendanne den? Og skal der sidde sim kort i når man gør det?

 49. Hej Ditte,

  1. Tilslut din nye iPhone 4S til computeren og iTunes, og vælg “Opdater”.

  2. Gendan den efterfølgende, og vælg/acceptere den nyeste backup.

  Så skulle du gerne have en ny iPhone 4S med iOS 6.0.1 og alle dine data fra den forrige iPhone 4S.

 50. Tusind tak! Hvad med sim kortet? ( Det er mit gamle jeg skal forsætte med)Skal det i når jeg opdatere den nye?

 51. Ja, du skal isætte SIM-kortet før du begynder med opdateringen osv.

 52. Tak fot svar!!

 53. Tak for svar, selvfølgelig!

 54. Hej, du skriver tidligere at hvis ens musik er slettet kan man ikke få det igen, fordi det er som at smide en cd væk og gå ned i Fona og bede om en ny!!
  Nu er mit problem bare at jeg har fået slettet musik for knsp 4000kr da iTunes TVANG mig til at gendanne min mobil efter jeg opdateret den.
  Mener derfor ikke det mig som har “smidt” mit musik væk, men derimod iTunes som har slettet det da den tvang en gendannelse igennem uden jeg kunne gøre fra eller til.
  Så det du siger nu er at jeg bare skal acceptere at iTunes kan tvinge en til at gendanne og derved slette alt din musik, for få at skulle købe det hele på ny igen??
  Jeg har ikke kunne synkronisere med iTunes biblotek da jeg ikke er den eneste der bruger det iTunes.
  Men da jeg prøvede at synkronisere efter alt var slettet sagde iTunes at jeg var synkroniseret med et andet biblotek !?
  Hvordan finder jeg ud af hvad for et biblotek ?
  Og kan det være det gamle vi havde på computeren inden iTunes bad om at blive genindstalleret?
  HJÆLP er desperat :,(

 55. Hej Christel,

  Jeg er naturligvis ked af det på dine vegne, og kan bestemt godt føle din frustration over at have mistet så meget musik – til så mange penge!

  Men det undrer mig dog alligevel, at du har for 4.000 kroner musik liggende på din iPhone, – uden at lave en backup til iTunes? Hvad hvis du f.eks mister din iPhone, eller den går i stykker? Så ryger alle dine numre også.

  Apple har (desværre) den politik, som beskrevet ovenfor, at når man køber et musiknummer, så står man selv indenfor at gemme det et sikkert sted – hvilket er i iTunes (altså på computeren). Når man synkronisere, så har man både musikken liggende på iPhone og på computeren, og derfor er der altid en kopi af musikbiblioteket hvis en af enhederne går ned, eller bliver stjålet etc.

  “Det andet bibliotek” iTunes referere til, kan godt være en andens bibliotek hos jer?

  /Admin

 56. Hej.
  Jeg har et spørgsmål. Jeg skal låne min venindes computer fordi jeg skal overføre billeder fra min gamle iPhone til min nye. Men hvad så med alle hendes ting på iTunes? Bliver de slettet eller kommer de frem igen når hun tilslutter sin iPhone til iTunes igen? Bare så den ikke sletter hendes eller blander vores ting sammen.
  Mvh fie

 57. Hej Jeg har købt en ny Iphone 5 og vil gerne flytte mine kontakter fra g-mail over på Iphone 5, kan du hjælpe?
  På forhånd tak!

 58. Hej,
  Har nu forsøgt gentagende gange at få overført musik til min nye Iphone5 fra den gamle 3’er. Kontakter, data, apps, sms, noter, foto’s, mails, kalender er ALLE kommer over på den nye Iphone. MEN IKKE min musik….de er i Itunes bibliotek, men bliver ikke overført. Det er CD’er jeg selv har lagt ind og ikke købt iTunes Store.
  Hvad gør jeg forkert?
  Tusind tak på forhånd…

 59. Det lyder til at du har rimelig godt tjek på det, siden at alle dine andre data er overført. Har du tjekket at der er sat et flueben i “Synkronisere musik” i fanebladet Musik når din iPhone er tilsluttet iTunes? Er det der flueben der, så tjek lige om der kun er markeret “Valgte spillelister, kunstnere…etc.

 60. Super!
  Mange tak for hjælpen!
  Hilsen
  Hans

 61. Hejsa..
  Jeg har lige fået en Iphone 5 og vil meget gerne have mine gamle SMS over på.. (Havde Iphone 4)
  Kan det lade sig gøre?
  Har gjort det du har skrevet, men det eneste der ikke kommer over er SMS og noter?
  Håber du kan hjælpe..
  Mvh Marie

 62. Hej Marie,

  Når du laver en backup, så overfører du også SMS, mails og noter. Derfor burde disse også blive gendannet – hvis du følger min guide. 🙂

 63. Hvad så vi det der “synkroniser” ikke kommer??

 64. Kommer der ingen knap i iTunes hvis du tilslutter din iPhone til computeren med et kabel?

 65. Min kone har altid været tilknyttet min iTunes-konto, men vil nu bruge sin Air’s medfødte iTunes og selv styre sin iPhone. Kan hun skifte UDEN at miste sine kontakter og sine billeder?

  På forhånd tak for et evt. svar

  Vh/Lars B.

 66. Det kan hun sagtens! Åbn iTunes, højreklik på enheden ude i panelet i venstre side, og vælg “Sikkerhedskopier”…

  Så får hun alle kalenderaftaler, kontakter, indstillinger, fotos i kamerarulle med over. Men ikke applikationer og fotos der ligger udenfor kamerarulle!

 67. Min kone har haft sine skiftende iPhones kørende via mit iTunes-bibliotek i årevis, men vil nu bruge sit eget. Hvordan sikrer vi, at hun ikke mister fotos og (især) kontakter, når hun skifter til det iTunes-bibliotek, der ligger på hendes Air?

  På forhånd tak for svar
  Lars B.

 68. Har du bemærket min svar længere oppe? 😉

 69. Hej igen

  Det kommer an på, hvilket et af dem, der gælder vores situation. Jeg er lidt forvirret – for er det umuligt eller muligt?

  vh/Lars

 70. Ligger der allerede kontakter på hendes Air, som skal kombineres med dem på iPhone? Hvis ikke, – så følg denne anvisning jeg skrev længere oppe:

  Åbn iTunes, højreklik på enheden ude i panelet i venstre side, og vælg “Sikkerhedskopier”…

  Så får hun alle kalenderaftaler, kontakter, indstillinger, fotos i kamerarulle med over. Men ikke applikationer og fotos der ligger udenfor kamerarulle!

 71. Hejsa – jeg har købt noget musik i Itunes Store med min Iphone, før den blev gendannet. Nu er musikken væk, både fra telefonen og fra “købt”-listen i Itunes.. Kan jeg få mine numre tilbage?

  Lige efter gendannelsen så det ud til, at musikken lå der, men numrene kunne ikke afspilles, og efter sidste synkronisering er de nu helt forsvundet.

 72. Hvis ikke du har fået overført dine køb til computeren, ved at synkronisere, så er de blevet slettet på din iPhone.

  Det er kun muligt at hente købte sange en gang..

 73. Hej, min kone har fået en ny iPhone 5. Hun skal nu have kontakter mv. flyttet over via iTunes. Problemet er at hun får alle mine kontakter over på hendes telefon, da iTunes er synkroniseret med min iPhone. Hun har oprettet sin egen iTunes konto, men når hun sætter stikket til computeren åbner min iTunes og mine data bliver flyttet over på fruens telefon.

  Hvad kan vi gøre – har ikke umiddelbart adgang til en anden computer.

  Mvh
  Claus

 74. Hej Claus,

  Det kan sagtens lade sig gøre at dele iTunes på en computer, og derved også dele musik, film, bøger og apps. Det I formentlig er interesseret i er at have hver jeres kontakter, kalender(e), beskeder og mail.

  Den letteste måde er at have hver jeres iCloud konto hos Apple, og lave backup den vej. Det er noget rod at dele kontakter på computeren, da din kone også får en ny kontakt overført – hvis du opretter sådan en.

  Søg lidt på Google ang. oprettelse og opsætning af iCloud.

 75. hej

  min gamle 4s er blevet ombyttet ved en rep. så sidder nu med en ny i håndn… jeg har lavet en sikkkerhedskopi af den gamle inden den blev sendt ind. men bliver nu itvivl om hvordan jeg får alt mit lort ind på den nye. da min ituns plejer at synkronisere med det samme jeg starter den. og det vil jo være noget p.. jeg har jo desværre ikke længere den gamle så kan ikke bruge dit fif..
  hvad gør jeg så?

  tak for en fed side

 76. Hvorfor ikke bare lade din nye iPhone 4S synkronisere med iTunes og den backup der ligger der? På den måde får du alt tilbage på din iPhone!

  Tak for komplimentet!

 77. Hej!

  Jeg har lige fået en iphone4s med nyt abonnement. Mit nummer er allerede blevet flyttet, og jeg har endnu ikke fået flyttet kontakter m.m. fra min gamle iphone 3 til min nye. Nu er der jo ikke noget abonnement på min gamle telefon mere, har jeg så overhoved nogen mulighed for at få det overført til min nye telefon?

 78. Hej Dorthe. Du kan ved at tilslutte din iPhone 3 til computer, synkronisere den med iTunes for at lave en backup af indstillinger, mails, beskeder, kontakter, kalenderaftaler osv. Når du er klar, så tilslutter du den nye iPhone 4S, og gendanner den med den backup du har lavet fra iPhone 3.

  Håber at det giver mening!

 79. Hej
  Jeg skal i forbindelse med job skifte aflevere mit sim kort til min arb. giver.
  Telefonen er min private, men hvad lagres på SIM kort, private billeder af unger osv. eller intet??
  SIM kortet skal benyttes af ny medarbejder og han skal ikke nødvendigvis se ungerne i badetøj… 🙂

  Mvh Claus

 80. Dit SIM-kort i iPhone har intet lagret. Så det kan du rolig afleverer.

 81. Hej Bo…

  Min kæreste har købt en iPhone 5s… og vi fuldte dit allerøverste råd. Men ved en fejl gik den første synkronisering galt og når man nu sætter den til, kommer “start-skærmen” ikke frem igen… der hvor man kan vælge at opdatere/gendanne fra den gamle iPhone… Hvad gør man?

  Tak for gode tips… 🙂

 82. Hej Gismo,

  Prøv at sæt din iPhone 5S i DFU-mode: http://www.iphonecafe.dk/dfu-mode/

 83. Hej 🙂

  Jeg har en 2 år gammel Sony Ericsson Arc S, som virkelig kører på sidste vers nu.

  Jeg vil købe en iPhone 5S og er klar over, jeg kan overføre billeder m.m. til min computer og så videre til iPhonen. Jeg er også klar over, jeg ikke kan overføre sms’er.

  Men hvad med kontakter? Jeg ved godt, jeg kan sikkerhedskopiere dem…og at de ligger på nuværende SIM-kortet, men en iPhone 5S bruger jo nano-simkort, og det er der ikke i min Sony…hvad så? Er jeg så nødt til at oprette alle kontakter manuelt??

  Mange hilsner,
  Lene

 84. Kære Bo

  Stor thumbs up til dig og din entusiastiske hjælp!

  Jeg spurgte jo (endda hele to gange) i fjor om, hvordan jeg fik min kone op at køre med sit eget Apple-ID, og i sidste uge (da hun flottede sig med en iPhone 6), skulle det så være (langt om længe).

  Og alt fungerede perfekt! Så tak for din hurtige og effektive hjælp. Jeg har bogmærket og glæder mig til igen at komme på besøg i iPhone-cafeen 😉

  Bedste hilsner
  Lars B

 85. Hej 🙂
  Har idag fået min iphone5 tilbage fra rep, og vil gendanne sikkerhedskopi fra min computer.
  På skærmen i ITunes står der at sidste sikkerhedskopi er gemt på denne computer d10/11-2014… Men når jeg trykker på “gendan sikkerhedskopi” går der ca 5 min og så står der på computerskærmen, “kunne ikke gendanne da sikkerhedskopi ikke er gemt på computer”… Hvad gør man lige her??? Jeg tør ikke opdatere iPhone , hvis det så går helt galt….

  Hilsen Maja…

 86. Ligger din sikkerhedskopi ikke i iCloud? Hvis du har sat din iPhone op til iCloud backup, så er det der den ligger.

  Gendan din iPhone gennem iTunes, og følg anvisningerne på selve iPhone skærmen. Her vil du nå til et punkt der tilbyder dig at bruge en iCloud backup – hvilket du vælger.

 87. Hejsa
  Jeg håber meget at du kan hjælpe for umiddelbart kan jeg ikke finde svaret. Jeg har en masse billeder og kontakter på min gamle 5s som jeg aldrig har fået overført på min nye iPhone 6 da jeg købte den.
  Nu vil jeg så godt have lagt alle mine gamle billeder og kontakter over på 6éren, uden indholdet (billeder mv) bliver slettet fra den. Kan det lade sig gøre, og i så fald gerne en idiotsikker guide tak :o)

 88. åben indstillinger -> iCloud -> slå kontakter til, på begge enheder
  åben indstillinger -> iCloud -> fotos, Slå iCloud Photo Library til, på begge enheder

  sørg for at begge enheder er logget ind med samme apple id inde i indstillinger -> iCloud

  Håber det kan hjælpe

 89. Samt sørg for begge enheder er fuldt opdaterede (indstillinger->generelt->softwareopdatering)

 90. Hej.
  Jeg har fornyligt fået ødelagt min iPhone 6 og har derfor lånt en iPhone 5S af min far. Der er bare det ene problem at der ikke er plads på Iphone 5S til at kunne gendanne min sikkerhedskopi fra iPhone 6, hvilket også betyder at jeg ikke kan få alle mine kontakter som jeg havde før. Jeg ved ikke hvorfor de ikke er på sim-kortet eller Icloud. Hvordan får jeg alle mine kontakte over på iPhone 5s?

 91. gendan som ny, åben indstillinger -> iCloud (login med apple id hvis den spørger) blader ned til kontakter, og slå den til

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>