Ny iOS 7 beta til iPhone og iPad på mandag?

by admin 2

Det forlyder at Apple har planlagt at frigive en ny betaversion til både iPhone og iPad på mandag den 24. juni. På Apples WWDC 2013 konference lovede de at der kun vil gå nogle uger inden udviklerne kunne få fingrene i iOS 7 til iPad.

I forhold til iPhone, så “plejer” der kun at gå 14 dage mellem de første betaversioner, og jo længere vi kommer hen, jo længere tid går der mellem udgivelserne af betaversioner. Forklaringen er selvfølgelig den, at der bliver færre fejl at rette efter hånden som Apples team spotter dem, og fixer fejlene.

 

iOS7-2-100613

 

Men Apple har flere gange overrasket ved ikke at følge det normale skema for frigivelse af deres betaversioner til iOS-udviklere, så det er ikke med sikkerhed at den anden betaversion af iOS 7 allerede kommer på mandag.

Som tidligere nævnt, så udløber iOS 7 beta 1 den 24. juli, så der er rigeligt med tid – både for Apple, og for dem som skal opdaterer.

 

 

Comments (2)

  1. “I forhold til iPhone, så “plejer” der kun at gå 14 dage mellem de første betaversioner, og jo længere vi kommer hen, jo længere tid går der mellem udgivelserne af betaversioner. Forklaringen er selvfølgelig den, at der bliver færre fejl at rette efter hånden som Apples team spotter dem, og fixer fejlene”

    Burde der ikke gå mindre tid?

  2. Der går længere tid da de jo ikke bare kan udgive en beta 5 efter en beta 4 når de bare har EN ENKELT fejl…
    Så derfor venter de til de har rettet mange fejl…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>