Ny bolig? – Giver dig alle boliger til salg i Danmark

by admin 0

Ny bolig? er en applikation der giver dig alle de boliger der er til salg i Danmark. Du kan søge ud fra lokation eller efter bestemte byer, postnumre, kommuner eller veje. Se de vigtigste fakta og et billede af boligen.

På boliger til salg hos Nybolig kan du direkte i applikationen se flere billeder af boligen. Du kan også nemt komme direkte til ejendomsmæglerens egen præsentation af boligen på internettet. Du kan gemme dine opsætninger, så du nemt kan finde dem frem igen.

Du kan også gemme enkelte boliger som favoritter eller dele dem med andre på Mail, Facebook eller Twitter. I “Beregn” funktionen har du mulighed for at udregne ydelser på de mest anvendte typer realkreditlån.

Under de generelle indstillinger for iPhone er det muligt at ændre enkelte standardværdier. Ved lokation-søgning kan standardafstand vælges (standard er 1 km) og det er muligt at vælge altid at starte applikationen med en lokation-søgning.

Det er også muligt at indstille kortfunktion, så der altid hentes nye data ved zoom og navigation. Når indstillingen er slået fra (standard) bruges “opdater” ikonet nederst til højre på kortet til at hente nye data.


Screenshot

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/nybolig/id418450970?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>