Ny applikation fjerner lilla lys fra iPhone 5 fotos

by admin 2

Hvis du har erhvervet dig en iPhone 5 og har taget nogle fotos hvorpå der kommer et lilla lys, så er det ikke dine fotografiske kundskaber der halter, det er ganske enkelt en ting iPhone 5 kameraet (linsen) forårsager.

Den logiske forklaring lyder nogenlunde som her: hvis du tager et billede med en “lens flare” fra en lyskilde udenfor billedet, så vil en lilla flare forekomme, fremfor en hvid eller gul. Den lilla flare kan se ret flot ud på nogle fotos, men hvis ikke det lige er dig, så virker det selvfølgelig forkert.

Hvis du gerne vil slippe af med de fotos der har fået dette lilla lysskær, så er der faktisk en mulighed…via en applikation der sjovt nok hedder “Camera Fix“. Du kan ikke benytte applikationen til at tage fotos, men du kan behandle dem efterfølgende med Camera Fix.

Udover at fjerne det lilla lysskær, så har Camera Fix nogle andre nyttige filtre indbygget:

 • Depurple – Eliminerer violette haloer
 • Sharpen – Øger definition
 • Vibrance – Fremhæver farver
 • Auto hvidbalance

Camera Fix viser et real-time preview af resultatet af de anvendte filtre. De korrigerede og forbedrede billeder som er gemt på iPhone Kamerarulle i applikationen Fotos.

Camera Fix - 01design srl

 

 

 

Comments (2)

 1. Hvad med på video optagelser ??????????

  Jeg har returneret min iphone 5 pga. den problem både på foto og video optagelser.

 2. Heldigvis har jeg ingen problemer med min, jo jeg kan fremprovokere farverne, ved at pege på en speciel måde, mod lyset, ellers ikke.
  Men det kan min andre kameraer også.
  Så har jeg været heldig ? Næ det alle andre der har været uheldige, eller bare meget små
  Sko

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>