Nu kommer Angry Birds som et rigtig spil!

by admin 2

Hvem elsker ikke de små aggressive fugle der bliver skudt af sted i en stor slangebøsse? Nu kommer Angry Birds som et rigtig spil til Maj 2011!

Du får et sæt bestående af 14 mursten, et par af de grønne grise, samt den røde fugl, gule fugl og den sorte fugle. Fuglene skydes ikke afsted med en slangebøsse men derimod en lille katapult! Katapulten er lavet af plastik, og du skal bare trække den lidt tilbage for at sende de vrede fugle gennem luften.

Spillerne skal bygge forhindringer, komplet med mursten, fugle og de grønne grise fra spillet. Der er også en kort-baseret strategi i spillet. Den første spiller trækker et af de 56 mission kort. Spiller 2 skal så bygge den struktur der vises på kortet fra spiller 1. Ellers gælder spillet generelt om at vælte så meget af modspillerens forhindringer som muligt, og den første der score 1.000 point vinder.

Som sagt kommer spillet først til Maj, så indtil da må vi bare nyde denne YouTube video som kort demonstrerer spillet!


 

Comments (2)

  1. Genialt!! 🙂

  2. Ja, det er ret sjovt når “computerspil” også bliver udviklet som rigtige spil…det bliver sikkert et hit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>