Nu kan du endelig lave din egen hjemmeside fra din smartphone!

by Casper Christiansen 0

Det kan være en rigtig god ide at lave sin egen hjemmeside nu om dage. Om det er fra at lave sin egen blog som man bruger til at holde sig selv sund i denne alder, eller om det så er til at sælge nogle varer er der altså muligheder på internettet. Men for mange kan det være svært at lave sin egen hjemmeside, der er jo en del teknisk viden involveret.

Men hvad hvis jeg sagde til dig, at du kan lave din helt egen hjemmeside fra din mobiltelefon på blot nogle få øjeblikke? I denne artikel vil jeg gå igennem forskellige systemer du kan bruge til at kunne lave din egen hjemmeside på nettet. Det er så nemt at selv en 5-årig kunne gøre det (hvilket ikke er en overdrivelse, for det er blevet testet før), og man kan gøre det rigtig billigt – start fx med en UnoEuro rabatkode herfra.

Hvorfor telefonen?

Men hvorfor er det så fedt at kunne lave sin egen hjemmeside fra telefonen? Hvad er formålet med det? Som beskrevet kan det være rigtig svært at skulle lave sin egen hjemmeside. Hvis du vil gøre det fra starten af skal du endda kunne kode lidt og bruge programmeringssproget HTML. Det er rimelig meget at skulle kunne gøre for at sætte en hjemmeside op.

Hvis du er hardcore nok skal du endda også kunne hoste hjemmesiden selv. Dette er der mange der ikke kan finde ud af, og det har virkelig været en barriere for at kunne lave det indhold, man vil. Kan du forestille dig hvordan nettet ville se ud hvis de ikke kun var de tekniske få som kunne få deres egne sider op, men faktisk hele menneskeheden? Det ville være en ny revolution i forhold til internettet.

Men der kom altså forskellige former for opdatering og nytænkning i forhold til dette. Du kunne for eksempel nu gøre brug af services som WordPress og lignende som er nemme måder for dig at lave hjemmesider på. Og nu kan man altså gøre brug af disse værktøjer på telefoner. Se her hvor flot en hjemmeside man kan lave fra mobilen kan blive på rigtig kort tid.

Det er pissehamrende nemt at gøre og tager virkelig ikke mere end et par minutter. Det er ligesom at bruge enhver anden app man normalt gør, og det er virkelig fantastisk. For det er realisationen af den drøm om, at alle skal kunne have lige adgang til at lave deres egen hjemmeside. Med dette kan du og alle dine venner udleve jeres drømme som I altid ville.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>