Nordea på vej med ny applikation…endelig!

by admin 4

Som kunde i Nordea gennem mange år, har jeg på ingen måder været tilfreds med deres forældet design når det kommer til iOS applikation. Kigger man på f.eks Danske Banks iPhone applikation, så er der langt mellem de to både designmæssigt og på det funktionelle område.

Nordeas privatkundechef i Danmark, Ken Adrian, har erkendt problemet med deres smartphone applikation, og fortæller at de p.t arbejder på at skabe en helt ny.

Efter at Mobilsiden.dk lavede en undersøgelse blandt ni banker (Danske Bank, Handelsbanken, Arbejdernes Landsbank, Jyske Bank, Sydbank, Nykredit, Lån & Spar Bank, Spar Nord Bank og Nordea), så kom Nordea desværre på sidstepladsen efter brugernes vurdering.

Personligt har jeg ikke én eneste gang benyttet Nordea Mobilbank, da jeg ikke har været tilfreds med de funktioner man har haft til rådighed. Lad os håbe det ændre sig fremover, når Nordea frigiver en opdatering/eller en helt ny iOS applikation i nærmeste fremtid.

 

 

 

Comments (4)

  1. Hvad synes du der mangler? Du kan overføre penge, betale regninger osv.

  2. Et interface der matcher 2012 og en iPhone/iPad.. 🙂

  3. Jeg synes den fungere godt, ingen fejl, og de almindelige bank forretninger kan man ordne, nemt og overskueligt

  4. LOL!
    Det er virkelig en uinspirerende APP. Så grim i designet. Ja den virker som den skal, men hvorfor ikke vinde kunder på at man har en flot og lækker APP fremfor noget der ligner at det er lavet og kodet fra Microsoft Frontpage.
    Så jeg glæder mig til at se om Nordea kommer med noget “nytænkende”. Jeg tvivler dog.. men måske nærmere vi os design til 2010 og ikke 12/13.. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>