Nordea Danmark – Direkte adgang til din Netbank

by admin 2

Så kom Nordea også med i rækken af banker der kan håndteres på en mobil, herunder din iPhone.

Nordea har over 10 millioner kunder i norden, hvoraf over 6 millioner af dem er e-kunder. Koncernen har over 1.400 filialer og beskæftiger 33,683 medarbejdere. Nordea henvender sig til en bred målgruppe, så derfor er jeg sikker på at en iPhone applikation er en god ide.

Derfor undrer det mig…måske sagt i misundelse til den flotte iPhone applikation som Danske Bank har udviklet, at Nordea ikke har brugt lidt flere midler/energi på at få udviklet en applikation der er mere original og smart. Interfacet er ok og fungere, der mangler bare lige den der “wow-effekt” når man åbner applikationen!

Applikationen består at forskellige moduler:


Netbank

Her kan du logge ind med dit NemID, hvilket godt kan virke lidt omfattende, da du skal have dit “nøglekort” ved hånden og huske dine koder hver gang du logger på.

På hovedsiden under Netbank kan du se dine forskellige konti med en saldo ud for hver af dem. Klikker man på én af kontoerne vises en oversigt over transaktioner med dato, beskrivelse og beløb.

Du kan ligeledes se en oversigt over kommende betalinger og foretage en overførsel mellem egne konti. Der kan også indstilles til “Saldo SMS”, så du modtager en SMS hvis din konto f.eks går over/under et beløb.

Har du tilmeldt en eller flere konti til betalingsservice, så kan du se en oversigt over kommende betalinger på de forskellige konti.


Filialer & automater

Denne funktion bruger lokalitetstjenester så du altid kan se hvor der ligger en filial i nærheden hvor du befinder dig. Disse filialer vises på et oversigtskort med adresse.


Kontakt

Her kan du kontakte telefonbanken, som har åben alle dage kl. 08.00 til kl. 22.00 (Hele døgnet for Fordel+ og Premium kunder!). Der er 2 valgmuligheder: Telefonbanken eller Spær kort.


Valutaberegner

Denne omregner er ret let at bruge da du kan vælge en valuta i den ene side som så bliver denne omregnet til f.eks danske kroner i den anden side. Kursen bliver automatisk opdateret når du åbner applikationen, men der er en lille “genindlæsning” knap nederst i vinduet så du kan få en dugfrisk opdatering.


Beregn kassekredit

Her kan du beregne hvad en kassekredit koster dig i omkostninger i form af renter over en periode på 5 år.


Aktiekurser

Oversigt på en liste over dine indtastede aktier som kan tilføjes eller slettet enkeltvis. Du kan bruge en søgefunktion til at finde frem til navne på aktier. Listen viser navn, kurs og procenter. Der er også integreret en lille nyhedsoversigt, som du kan klikke på for at læse mere.

 

Låneregnskab

Her kan du “tilføje” et lån som “Jeg har lånt ud” eller “Jeg skylder”. Du kan indtaste et navn, beløb og en beskrivelse. På hovedsiden af Låneregnskab kan du se summen af dine lån i et positivt eller negativt tal.

 

 

Screenshot

 

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/nordea-danmark/id416078763?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Comments (2)

  1. Er lidt skuffet over nordea, kan lige så godt bruge m.nordea.dk istedet for deres app…

    Jeg ser frem til en rigtig netbank app og ikke bare en browser der viser deres mobilside..

  2. Det er lang vej for Nordea…hvis de skal nå standarden og originaliteten på Danske Bank app! Men heldigvis kan en app opdateres grafisk, så lad os se om de ikke tager ved lære!?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>