New York City – Top 10 af det bedste i byen

by admin 0

Står du og skal et smut til “The Big Apple” – New York i nærmeste fremtid, så lad denne applikation inspirere dig til at besøge det bedste af bedste i denne store by!

Uanset om du rejser på første klasse eller på et begrænset budget, vil denne applikation fører dig direkte til det allerbedste, som New York har at tilbyde. Designet til at hjælpe dig med at få mest ud af dit besøg, og til både at planlægge din rejse og udforske New York når du ankommer der.

Stol på snesevis af Top 10-lister for at opdage New Yorks bedste butikker og restauranter, og udforske uforglemmelige seværdigheder med Top 10 anbefalinger til dig. Der er endda en liste over de Top 10 ting du skal undgå!

Med et væld af informationer om alt fra transport og restaurant anmeldelser for hvert område, til anbefalinger til hoteller, barer og steder at shoppe. Find alle de bedste insider viden, du behøver for at udforske hver krog af New York uden besvær.

Hele byens kortlægning er medtaget i applikationen, så du ikke behøver at skulle hente kortdata i udlandet, og at skulle betale dyre roaming-afgifter.

Du har mulighed for at skabe en liste over dine foretrukne steder af interesse, så de er nemme at navigere tilbage til på et senere tidspunkt. Der er også en særlig “Inspire Me” funktion, der præsenterer ubeslutsomme brugere med en tilfældig idé om, hvad de kunne gøre baseret på kategorier som “shopping”, “spise & drikke”og “seværdigheder” osv.

Du kan også dele dine oplysninger om bestemte punkter af interesse via e-mail.

Alle iPhone modeller som har GPS aktiveret, vil være i stand til at bestemme din position på ethvert tidspunkt, selv når Data-roaming er slået fra!


Screenshot

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/new-york-city-dk-top-10/id409140053?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>