Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Netto - Se ugens tilbud og tilføj til indkøb - iPhonecafe

Netto – Se ugens tilbud og tilføj til indkøb

by admin 1

Med Netto’s iOS applikation kan du se ugens tilbud, hvilket også er de samme som man finder i den trykte udgave. Det smarte med denne iOS applikation, er muligheden for at tilføje varer til en personlig indkøbsliste, som er klar på iPhone når der skal handles ind i Netto butikken.

Applikationen virker både på iPhone og iPad, men det er nok mest overskueligt at se tilbudene på en iPad, selvom man kan zoome ind på de forskellige varer i tilbudsavisen. Når man har oprettet en indkøbsliste/eller bare har brug for at finde nærmeste butik, så kan man benytte den indbyggede menu til at finde en adresse, åbningstider, og den hurtigste vej til den foretrukne Netto eller døgnNetto butik.

 

Netto-butik-220413

 

Indkøbslisten kan også deles med andre, så kan der være flere om at tilføje varer på indkøbslisten, og dermed sikre at den person som handler ind, har den senest opdaterede liste. Smart! Netto har også integreret en funktion i applikationen hvor man kan scanne en stregkode på vinen i butikken, og efterfølgende se flere oplysninger omkring vinen, og prisen direkte på iPhone.

Sidst, men ikke mindst, så har Netto været så flinke at lave en del madopskrifter til inspiration, når man handler ind. Søg i kategorier, tilføj ingredienserne til indkøbslisten, eller del opskriften med familien. Du kan også tilføje opskrifter til din egen liste over favoritopskrifter.

Applikationen er gratis, og du kan hente den i App Store via følgende link:

Netto - Dansk Supermarked A/S

 

Screenshot

 

 Netto-1

 

Netto-2 

 Netto-3

 

 

Comments (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>