NAVIGON MobileNavigator Europe

by admin 24

NAVIGON MobileNavigator Europe er uden tvivl den dyreste og den bedste applikation jeg har købt til min iPhone – og jeg har købt en del efterhånden. Det var også en af de applikationer jeg måtte overveje et par dage, før jeg klikkede på “køb” knappen – ganske enkelt pga. behovet og prisen. Men der er en velkendt sætning der lyder: “du får hvad du betaler for” – og det gør du bestemt her!

Lad mig lige pointere for god ordens skyld, at du skal nok køre en del i bil før det kan betale sig at investere i denne applikation, ellers findes der andre gode og billigere løsninger i App Store!

NAVIGON MobileNavigator er let at betjene og giver blandt andet oplysninger om vejens længde, ankomsttid, rastepladser, tankstationer, hastighedsbegrænsninger og grænseovergange. Desuden er specielle destinationer som teater, hoteller, indkøbscentre og andre seværdigheder allerede integreret. Takket være intelligent adresseindtastning og realistisk kortvisning bevarer du altid overblikket og kommer sikker til din destination.

Navigationsapparatet til lommen ledsager dig ikke kun i bilen, men viser dig også den optimale vej, når du er undervejs til fods eller på cykel. Den nye vejviser på din iPhone – ideelt for alle, der rejser meget.

 

Traffic Live

Trafikinformationerne i realtid med Traffic live giver dig som NAVIGON-bruger oplysninger om, hvor der er fri bane. Du får således altid anbefalet den bedste rute – under hensyntagen til den aktuelle trafiksituation.

 

Reality View Pro

Med NAVIGON Reality View Pro ved du i god tid før motorvejskryds og -trekanter, hvornår du skal skifte vejbane. Takket være den fotorealistiske gengivelse af frakørsler samt ægte frakørselsnumre, er det særdeles nemt at følge skiltene. På den måde beholder du garanteret overblikket.

 

Vejr Live

Vejr Live ruster dig til alle situationer. For den giver dig den aktuelle vejrudsigt langs med din rute samt på dit destinationssted. Og du får også en 2-dages prognose så du slipper for unødvendige overraskelser under opholdet.

 

Clever Parking

Smart parkering: Hvis du leder efter en parkeringsplads, finder du hurtigt en med Clever Parking. Med et klik får du vist forskellige parkeringsmuligheder i nærheden af dig.

 

Udvidede destinationsinformationer

Du vil vide, hvordan vejret er på destinationen, hvilke parkeringsmuligheder der er eller hvor du kan få noget at spise efter rejsen derhen? Denne funktion giver dig svaret. Med de Udvidede destinations-informationer får du allerede i starten af din rejse interessante oplysninger om området omkring din destination.

 

Reality View Pro

Nem at indordne sig: Med NAVIGON Reality View Pro ved du i god tid før motorvejskryds og -trekanter, hvornår du skal skifte vejbane. Takket være den fotorealistiske gengivelse af frakørsler samt ægte frakørselsnumre er det særdeles nemt at følge skiltene. På den måde beholder du garanteret overblikket.

 

 

Funktioner

 • Enkel og intuitiv brugergrænseflade
 • Kan bruges i stående og liggende format
 • Præcis stemme annonceringer
 • Intelligent adresse indrejse
 • Reality View Pro (realistisk visning af motorvejskryds udfletninger og udgange)
 • Lane Assistant Pro
 • Rigtig skiltnings-visning
 • Speed Assistant med justerbar audio-visuel advarsel
 • Dag og nat mode for kortvisning
 • Direkte adgang og navigation til kontakter gemt i iPhone’s adressebog
 • NAVTEQ kort
 • Navigation genoptages automatisk efter en indgående telefonopkald
 • 2D og 3D kortvisninger (fugleperspektiv)
 • Hurtig adgang til brugerdefinerede POI’er i området og langs ruten
 • Take Me Home funktion med et enkelt klik
 • Automatisk valg af sprog til at matche iPhone’s bruger sproget
 • Ruteplanlægning
 • Tekst-til-tale
 • Automatisk dag / nat indstilling
 • Integreret iPod kontrol
 • Beliggenhed kan deles via e-mail
 • Forbedret Fodgænger Navigation
 • Google Lokal Søgning
 • Koordinere Input
 • SOS / Direkte hjælp
 • Turn-by-Turn RouteList
 • NAVIGON Traffic Live i A, B, CH, D, DK, ES, F, FIN, I, N, NL, S, UK (Ekstra)
 • UK Postnummer Navigation (Ekstra)
 • Panorama View 3D (Ekstra)
 • NAVIGON MyRoutes
 • Opkobling til Facebook og Twitter

 

Screenshot

 

 

 

 

Direkte link til applikationen i AppStore

Comments (24)

 1. hej jeg har hentet navigon europa men kan ikke finde signel skal altid simullere hvad er årsagen hjælp tak

 2. husk at gå ind i generalt og lokalitetstjenester og aktiverer. gps for navigon.

  husk at slukke gps efter endt brug ellers æder den al strømmen

 3. Gælder dette også når du bevæger dig udenfor, eller et helt andet sted?

 4. 10000000000000000000000000000 gange tak claus nu virker den inu ingang mange tak

 5. hej allesammen ville spørge om både tomtom og navigon skal men betale data pris eller om den virker med sin egne gps på iphone 4 tak

 6. tak for hjæpen nu virker den …..men når men slår telefonens fly til så virker den ikke bruger den ikke sin ejne gps eller hvad tak

 7. lokalitetstjenester jeg hvad ikke slået den til virker nu

  tak

 8. Hej t.c! 🙂

  Når man har betalt omkring 5-600 kr. for et GPS-program, ville det være frækt at kræve penge for datatrafik i form af korthentning 🙂

  Idet dét hedder NAVIGON EUROPE, så er kortet for EUROPA allerede lagret i app’en. Derfor fylder programmet 1.7 GB (hvilket er det klart højeste jeg har set for en app, i app store).

  Dette princip, hvor kortet er lagret i enheden, kender man også for de “tidligere” GPS’er man har købt i ElGiganten osv. Dér har man altid “købt kortene” til de destinationer man skal til.

  Gav mit svar mening? Ellers skriv igen 🙂

 9. Hej Martin det jeg tænkte på at når men slår fx fly funtion fra kan den ikke finde signal ?og der tror jeg at men bruger sit netværk til at finde signal ergo må der være indbygget gps i iPhone 4 som skulle alligevel burde kunne finde signal med sin gps og derfor tror jeg alle det navigation men indstillere på sin mobil skal bruge netværk ? Tak

 10. Hej

  Jeg har lige købt NAVIGON MobileNavigator Europe og faldt over noget jeg ikke helt forstår :o)

  Hvis man kun kender vejnavnet, får jeg ikke noget hit ved f. eks at skrive Frederikssundsvej, hvad gør man så…?

  Venlig hilsen
  Per

 11. Hej Per,

  Hvis ikke du indtaster en by først, så finder den intet. 🙂

  Navigon kræver et bynavn, vejnavn, og gerne et husnummer. Da jeg skrev “København” og derefter “Frederikssundvej”…så fandt den vejen.

 12. Hej igen.

  Tak det hurtige svar.

  Det er fordi Frederikssundsvej ligger i København, hvis man skriver en by hvor vejen ikke ligger i, får man intet hit på trods af at vejen eksisterer i DK..

  Mangler desværre en løsning på dette 🙁

  Vh Per

 13. Hej igen Per,

  Pointen er…(uanset om vi syntes om den eller ej), at man i Navigon skal skrive den by først hvor vejen ligger, ellers dukker der ingen hits op! 🙂

  Komme med et eksempel på den by du søger i?

 14. Jeps, kommer her – du har selv skrevet svaret!

  Du leder efter Duevej i København, men finder intet da vejen ligger på Frederiksberg.. ikke så smart i forhold til min gamle Garmin Nüvi 760 som kan søge i alle byer efter specifikt vejnavn.

  Forhåbentlig bliver det bedre, da Garmin fornylig har købt Navigon..

  Vh Per

 15. Nu vil jeg ikke sidde her og lyde firkantet, men Duevej ligger ikke i København! – den ligger på Frederiksberg og hedder: Duevej x, 2000 Frederiksberg.

  Jeg kan bestemt godt følge din pointe! Håber lidt at Navigon gør det muligt at bytte rundt på by < -> vejnavn…det vil formentlig løse dit (og mange andres) problem.

 16. Jeg tog udgangspunkt i at man ikke vidste i hvilken by vejen ligger i. Navigon bliver forhåbentlig opdateret med denne feature.

  Et spørgsmål mere – får man updates til Navigon uden at skulle betale for dette og i givet fald hvor længe?

  Vh Per

 17. Jeg har haft Navigon i over 1 år, og har ikke betalt for en opdatering. Man betaler kun for ekstra features.

 18. Lyder godt 🙂

  Vh Per

 19. Hej – Jeg har et spørgsmål ang. en Garmin Navigation. Jeg har installeret den på min Ipad. Men den kan ikke finde satellitterne – Jeg har slået lokalitetstjenester til – Nulstilt Ipad´en geninstalleret app´en – Jeg syntes jeg har prøvet alt det jeg lige kan komme i tanke om -Men den funger ikke – Ipad´en er UDEN 3G – er det der for.? Håber på hjælp – På forhånd tak. Mvh Niels Pedersen

 20. Alle Wi-Fi modeller har ikke indbygget GPS-chip! Desværre..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>