Navfree GPS Denmark + Street View

by admin 17

Man kan som regel se kvaliteten på en applikation ved at kigge på antallet af brugere, og Navfree GPS + Streetview har 11.5 millioner af slagsen! Ingen tvivl om at det er populært at have en navigation installeret på en smartphone som iPhone, og jeg har selv NAVIGON som koster væsentlig mere end den her.

Det er ganske gratis at hente Navfree GPS Denmark + Street View i App Store, og man kan derefter opgradere applikationen efter behov, hvilket er ret smart i forhold til NAVIGON – hvor der som minimum købes kort til hele Skandinavien (Danmark, Sverige, Norge og Finland).

 

NAVFREE-GPS+Streetview-4-030413

 

Navfree er som sagt en helt gratis navigation, uden skjulte omkostninger eller afgifter. Der bruges OSM kortdata, som er skabt af dig og millioner af andre brugere rundt omkring i verden. Jo mere du korrigere, jo bedre bliver kortet.

Navfree’s kort er direkte gemt på din enhed, og kræver derfor ingen dataforbindelse, medmindre du bruger de tilsluttede tjenester. Du kan trække og zoome ind på kortet helt problemfrit og hurtigt. Desuden er det en fordel når du er i udlandet, og derved undgår høje omkostninger til roaming.

Du kan udvide Navfree med følgende elementer:

 • Map of Germany 19,00 kr
 • Ad-Free Version 13,00 kr
 • Live Traffic (month) 13,00 kr
 • Cyclops Safety Camera (month) 13,00 kr
 • Map of Sweden 19,00 kr
 • Live Parking Locations 25,00 kr
 • Map of Italy 19,00 kr
 • Map of Spain 19,00 kr
 • Map of France 19,00 kr
 • Map of Austria 19,00 kr

 

Navfree GPS Denmark + Street View - Geolife Ltd.

 

Features (på engelsk):

 

LIVE MAP DISPLAY

• Easier than paper maps! Browse maps with multi-touch dragging and scrolling. Enables instant routing by holding down at any point on the map and clicking “Route”

• Multiple guidance displays available: toggle between 2D, 3D or safety screen mode

 

USER FRIENDLY INTERFACE

• Intuitive menus and large buttons designed for easy use with iPhone/iPad.

• Automatically switches to day/night mode.

• Access your Music from within the application.

• Music automatically fades in/out when voice guidance occurs.

• Automatic junction zoom

 

EXCELLENT ROUTE GUIDANCE

• Fast routing, as no data connection is required!

• Missed a turn? No problem…let automatic rerouting get you back on track.

• Demo route, so you can see an overview beforehand.

• Switch to walking mode when you’re on foot.

 

DESTINATION SEARCH

• Offline address search (UK, USA and Western Europe)

• Simple POI search within Navfree, or use Google for an extensive list.

• Navigate via Postcode, city, street or POI. What’s here?

 

Screenshot

 

NAVFREE-GPS+Streetview-1-030413

 

NAVFREE-GPS+Streetview-2-030413

NAVFREE-GPS+Streetview-3-030413

 

 

Comments (17)

 1. Jeg må sige at den er lyn hurtig…og virker meget kvik.Den ligner NAVIGON på flere punkter. Jeg forestiller mig at der efterfølgende skal betales for opdateringer på lige fod med de almindelige apparater som typisk er monteret i bilerne, hvor NAVIGON levere gratis opdateringer til deres App.Så måske er det lige som at tisse i bukserne, men et meget friskt initiativ.

 2. Der er ikke mange der kan drive og udvikle virksomhed ved at lave gratis produkter. Så enig med Mads – det er vist naivt at tro at gratis betyder gratis. Og som jeg læser det lige under indlægget så starter betalinger hvis man vil have kort til andre lande eller undgå reklamer.

 3. Navigon lader dig selv bestemme hvilke kort der skal downloades. Du skal ikke partout have DK NO SE FI

 4. Nej, men du betaler stadig for Skandinavien – selvom du måske kun har behov for Danmark..

 5. Det gør du jo også på en alm enhed (:

 6. Er der nogle der kender til en navigations app der dækker grækenland, jeg købte TomTom Europe men TomTom mener åbenbart ikke at Grækenland er en del af Europa.
  Den må gerne være billig da den jo ikke skal bruges ret tit.

 7. Sygic Eastern Europe til 225,- Eller Sygic Europe til 299,- Grækenland er en del af begge to.

 8. Jeg blev også blot fanget af din kommentar om, at der som minimum hentes kort til Skandinavien, og det gør der rent faktisk ikke som standard.. Man kan selv vælge hvilke af de tilgængelige kort man vil have

 9. Korrekt. Der skal stå “købe”, og ikke “hente”! 🙂

 10. Jeg brugte NAVFREE i dag og på et tidspunkt fik jeg en meddelelse om, at der var en opdatering til mig. Den aktiverede jeg og det kostede ikke noget.

 11. Ja ok Per, men er det ikke også fair nok ?
  Hvis man kan nøjes med Danmark og kan leve med reklamerne, så har man stadig en gratis GPS.

 12. Er helt tilfres med navfree er dog støt på et problem skal til Frankrig og har købt fransk og tysk kort men hvergang jeg søger på adressen i Frankrig søger den og så lukke appen ned ?

 13. Jeg kan ikke se hvad det koster at købe kort til USA og Canada til appén??

  Mvh Wabe

 14. Jeg var den tilfredse bruger af Navfree Denmark på min iPhone 4S (iOS5) i forbindelse med en Pioneer SPHDA02 App Radio. Billedet på radioens skærm er bludselig svundet ind til kun at fylde ca 1/3 af skærmen, hvilket ikke kan bruges til noget. Radioen er ikke blevet modificeret (er blevet tjekket hos Pioneer i dag) og iPhonen heller ikke. Kan nogen hjælpe?
  Mogens Christensen

 15. Hej Mogens, jeg har desværre ingen erfaringer med integrationen mellem en iPhone og en bilradio, men har du prøvet at genstarte din iPhone, og eventuelt fjerne Navfree og lave en geninstallering?

  Jeg kan se andre også har lignende problem: https://getsatisfaction.com/navmii/topics/does_navfree_uk_roi_work_with_the_pioneer_sph_da01_app_radio

 16. Go’morgen Bo,
  Nu har jeg prøvet at fjerne app’en og derefter geninstallere den, men det hjalp desværre ikke. Jeg kigger videre efter en løsning.
  Mvh. Mogens

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>