Næste – Find din næste bus, tog eller metro

by admin 4

Den danske udvikler Daniel Bahl har kreeret en smart applikation til alle der benytter de offentlige transportmidler. Der findes godt nok flere applikationer der kan fortælle hvor og hvornår en bus eller et tog kører, men det er sikkert de færreste der kan følge bussen via iPhonens indbygget GPS. Det syntes jeg er ret smart, og som udvikleren selv pointere, at hvis man ikke er stedkendt så kan man lettere se hvornår man skal stige af bussen eller toget.

Det eneste du skal gøre er at åbne Næste applikationen og finde den næste bus, tog eller metro fra alle stoppesteder og stationer omkring dig. Klik ind på et stoppested og se alle afgange, klik ind på en afgang og se hele ruten på kort eller i en liste, inkl. forventet ankomst til destination. Du kan ydermere følge bussen mens den kører, live på kortet, og se alle stop hvor den stopper, samt tidspunkter for hvornår der stopper på de forskellige stop.

På den måde kan du nemt se hvornår du skal trykke STOP i bussen, for at komme af det korrekte sted; super smart, hvis du kører i et område du ikke kender eller ikke er vant til busser. Hvis du har iOS 5 installeret så kan du tweete direkte fra applikationen, f.eks. hvor du er på vej hen, eller at du står og fryser ved et stoppested og venter på bussen!

Du kan bogmærke de stop/stationer du oftest benytter. På få sekunder kan du åbne applikationen op og se alle afgange fra et bogmærket stop! Dine bogmærker bliver automatisk backed up i iCloud.

Næste dækker alle busser i hele Danmark, alle toge inkl. lokalbaner, og alle Metro-afgange.

 

Næste - v5.dk

 

3 promo-koder:

  • 43PFWAP7FHAT
  • LFETALTJ9TLY
  • WYJ36JYFLXMJ

 

Screenshot

 

 

 

 

 

Næste - v5.dk

Comments (4)

  1. WYJ36JYFLXMJ er taget

  2. LFETALTJ9TLY er taget

  3. 43PFWAP7FHAT er taget 🙂

  4. Man kan også læse en masse mere om Næste på hjemmesiden næste.dk

    http://xn--nste-voa.dk/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>