Nævn 3 applikationer du bruger meget på iPhone

by admin 11

Forleden dag sad jeg og kiggede alle mine applikationer igennem i iTunes på computeren. Til min egen forbavselse er der hele 582 iPhone applikationer hentet, og selvom mange af dem er gratis og en masse af dem jeg blot gemmer uden at installere dem på min iPhone, så må det siges at være en pæn håndfuld! Efter at have kigget alle applikationer igennem, så stillede jeg mig selv det nærliggende spørgsmål: Hvor mange af dem bruger du egentlig, og hvilken af dem kan du ikke undvære i hverdagen?

Her mener jeg applikationer (ikke spil!) der er købt og hentet udover dem der følger med som standard når man køber iPhone…Telefon, Mail, SMS, Kalender osv. Så hvis man nu kun måtte vælge 3 applikationer (ikke spil..) ud af de mange der er installeret iPhone, hvilken 3 vil DU så vælge? (Skriv nede i kommentarfeltet hvilke 3 du vælger!)

Jeg kom frem til 3 applikationer jeg benytter ret ofte, og ikke vil være foruden på min iPhone:

 

1. Reeder

Denne nyhedslæser vil jeg simpelthen ikke kunne undvære i min hverdag, og jeg tjekker den faktisk for dugfriske nyheder 3-4 gange om dagen. Den er så dejlig let at bruge, og alligevel med så mange gode features!

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/reeder/id325502379?l=da&mt=8″ color=”green”]Hent i App Store[/button]


2. Facebook

Denne sociale applikation tror jeg næppe de fleste kommer uden om! Jeg benytter den selv som et supplement til desktop versionen. Det er fedt at kunne tjekke vennernes status overalt, og selv opdatere status, billeder m.fl direkte på iPhone.

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/facebook/id284882215?l=da&mt=8″ color=”green”]Hent i App Store[/button]


3. YouSee TV Guide

Selvom jeg ikke lever mit liv foran en TV-skærm, så er det nu fedt at kunne se hvad der kommer af fede film, underholdning, sport i TV’et via iPhone. YouSee har lavet en TV Guide der simpelthen er velfungerende og overskuelig, med mulighed for at planlægge et personligt program for dagen eller kommende dage, og så få en advarsel ingen programmet starter.

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/yousee-tv-guide/id381301862?l=da&mt=8″ color=”green”]Hent i App Store[/button]


Comments (11)

 1. Weather Pro
  Evernote
  miCal

  3 fantastiske programmer

 2. Min Top 3 er skype, rejseplanner, google translate

 3. Sleep Cycle, Viber og Fruit Ninja

 4. De tre apps jeg ikke kunne leve uden er :

  Free RSS (en rss reader som fungerer efter mine behov)
  Tjek fodbold (en app med fodbold resultater)
  Swiss forex (en app til at tjekke realtids valuta kurser)

  Alle sammen er GRATIS….

 5. Min Top 3:
  1: Pocket Tunes
  2: Facebook
  3: Joke it

 6. Mine mest brugte:
  e2Remote 6kr
  DR Nyheder. Gratis
  LiveScore. Gratis

 7. Viber
  Pricerunner
  AL Mobilbank

 8. Tapatalk
  Facebook
  Twitter

 9. Ekstrabladet (abonnement version)
  Facebook
  PortfolioLive

 10. Hehe, egentlig svært “kun” at nævne 3 men mange af mine foretrukne er allerede blevet nævnt, så springer dem over og lufter 3 andre 🙂

  I køkkenet, når maden er sat over:
  > Timer

  Nye baggrundsbilleder:
  > WallpapersHD

  Alternativ til MSN (som aldrig viker):
  > eBuddy Pro

 11. -ej kun tre det er unfair jeg har jo fire..

  hmm..

  1 facebook
  2 twitter
  3 ebuddy
  (4 sleep cycle)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>