myWeight – hold styr på din vægt i et smukt interface

by admin 6

Hvorfor ikke holde styr på vægten eller tabe sig, alt i mens man kigger på et smukt og gennemført interface? Sådan en applikation er myWeight!

Applikationen “myWeight” er en rigtig gode måde at holde styr på din vægt og se hvordan dit vægttab udvikler sig. Den smukke grafik med den høje opløsning og interaktive kontrol, gør at det er lidt sjovere at holde styr på vægten hver dag.

Sæt dine mål, og lad myWeight hjælpe dig med at tabe noget vægt, eller hvis du f.eks ønsker at bevare den nuværende vægt. myWeight forudser et realistisk mål, baseret på dine fremskridt og aktivitet,er og dit “kalorie budget” vil endda give dig en daglig og et ugentlig mål, baseret på din plan.

Følg dine fremskridt og få vist statistikker og fremgang. Roter iPhonen til vandret position, og statistikkerne kommer til syne. Statistikkens side indeholder en oversigt over dine fremskridt, daglige og ugentlige gennemsnit, dit kalorie budget, dit nuværende forventede mål, og en komplet log af vægt og kommentarer. myWeights elegante graf vil sætte din udvikling i perspektiv med en fuld skærm graf, og du kan her scrolle gennem månederne.

Ved at trykke “Del” kan du sende en e-mail med en oversigt over dine fremskridt og en tabel over din vægt, BMI og kommentar log.

Du kan følge din vægt i årevis, og at miste dine data kunne være forfærdeligt! For at beskytte dig, så har du muligheden for at synkronisere dine data til deres sikre server. Synkronisering er nem og gratis. Alt du behøver er en e-mail-adresse og en adgangskode. Når du har et mRemedy ID, så sikkerhedskopieres alt, så du har et gendannelsespunkt, hvis du skulle miste dine data. Du kan også logge ind på din konto og eksporter en CSV-fil af dine data på www.mremedy.com/login.


Screenshot

Direkte link til applikationen i AppStore

Comments (6)

 1. Har problemer med den app.
  I forbindelse med indtastning, kan jeg ikke indtaste birth, og derved lukke app ned.

  Noget råd herfor?

  Bensen

 2. Hej Bensen,

  Det er jo ikke meningen! Har du prøvet at genstarte din iPhone, for at se om det kan løse dit problem?

 3. Både genstarte og downloade på ny. Lige meget, det vil ikke.

  Æv.

 4. Det lyder underligt! Og vi er enige om, at du har iOS 4.0 eller nyere installeret?

  Ellers må du lige kontakte deres support her: http://mremedy.com/Support.php?product=1

  Opdaterer endelig her hvordan det forløber.

 5. I dag (25/11) kom der en opdatering, og den virker nu tilfredsstillende.

  Bensen

 6. Rigtig god nyhed!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>