myTuner Radio – 30.000 Radiokanaler ved fingerspidserne

by Mahmoud E.M. 3

myTuner Radio er navnet på den sociale radio app. Med adgang til mere end 30.000 radiokanaler på verdensplan så er der nok lyttestof til at tilfredsstille enhver smag. Med myTuner Radio kan du logge ind med facebook og oprette en lytte profil, hvor du kan gemme dine favorit kanaler.

Du kan, med et par tryk, dele kanaler med dine venner eller gemme dem så du kan høre dem offline. myTuner Radio tilbyder også Podcasts som du kan downloade direkte fra app’en og gemme på din enheds hukommelse.

myTuner Radio er designet i et friskt design, som dog ikke minder om iOS 7’s flade look, overhovedet. Designet er lidt gammeldags, men fedt. Så snart du åbner app’en vil du straks få en oversigt over populære apps i Danmark, sorteret efter genre.

Konklusionen er…

myTuner Radio virker bare, og virker som smurt. Hvilket nok er grunden bag dens succes, for hele ideen bag Apple er at tingene bare virker, og den her app er nok et af de bedre eksempler. Så hvis du vil lytte til radio uden at lytte til reklamer så skal du nok downloade myTuner Radio, du bliver ikke skuffet!

Hvis du kan bære over med reklamerne så bliver det nok lightversionen af myTuner Radio, som er gratis-versionen som stortset kan det samme bare med reklamer.

 

Screenshots

myTuner-Radio-1

myTuner-Radio-2

myTuner-Radio-3

Comments (3)

  1. Hvad med TuneIn Radio?

  2. Det er også en super god radio app! (Bruger den selv..)

  3. God radio men elendig til podcast, når jeg lytter til podcast er det meget vigtigt at jeg kan spole frem og tilbage, som man kan i alle andre podcast produkter, og at den starter op der hvor man sluttede, det gør denne elendige podcaster heller ikke.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>