Mystisk bil fra Apple spottet

by Jan A. 0

Der er flere gange blevet set en bil i San Francisco Bay Area, og flere medier fortæller at den bil er leaset ud til Apple. Det specielle ved denne er ikke bilen i sig selv, men det udstyr den har på taget.

Bilen er proppet med kameraer – faktisk hele 12 af slagsen, og den er også udstyret med LiDAR, som er en laser styret radar der kan bruges til at lave kort, og Apple har siden lanceringen af Kort arbejdet på at forbedre det.

LiDAR

Der er så meget der tyder på at Apple er igang med en slags “Street View”, som muligvis kan komme med i iOS 9, som højst sandsynligt kommer til efteråret. I starten vil der nok kun være en lille håndfuld amerikanske byer der får “Street View”.

Der er også dem der tror at Apple er ved at teste en selvkørende bil, da udstyret også kan bruges til at styre en selvkørende bil. Men da der kun er seks firmaer i USA der har licens til at teste selvkørende biler, og Apple ikke er en af dem, virker det mest sandsynligt at Apple arbejder kraftigt på en opdatering af deres korttjeneste.

wwdc-2012-kort-210912

Jan A.

Hej jeg hedder Jan Andreasen og vil nok betegne mig selv som lidt af en tech freak, jeg finder teknologi yderst interessant og prøver at følge med i hvad der sker af nyt i den verden. Jeg er nok også lidt af en fanboy, fordi jeg syntes at Apple produkter er en smule federe end de andre, bla. fordi de får alle deres platforme til at kunne snakke sammen på en yderst elegant måde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>