Mr. Bounce – Hurtige reflekser og nostalgi

by admin 0

Et spil behøver ikke at være i 3D og med fantastisk farverig grafik for at være top-underholdende! Et simpelt spil der kræver action, overblik og ikke mindst en god reaktionsevne kan være utrolig fængende og top-underholdende!!

Spillet Mr. Bounce tager os på mange måder tilbage i tiden, der hvor Michael J. Fox spillede “Tilbage til fremtiden”, eller hvad med spillemaskinerne på den lokale grillbar…hvem husker ikke spil som Breakout, som Atari i øvrigt udviklede!?

Det handler om nostalgi når Mr. Bounce starter i neon farver, bold fysik, skør musik og et meget fængende og underholdende spil. Brug dine fingre til at styre retningen, højde og hastighed. Når du har styr på de grundlæggende “Bounce’s”, vil spillet udfordre dig med vægge, ringe, kasser, rør og vind!

Se denne YouTube video her, som meget godt illustrerer hvad spillet går ud på:


 

Screenshot

 

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/mr.-bounce/id321571216?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>