Movia – Bus, tog, og metro tidsplan på Sjælland

by admin 0

Med udgangspunkt i, hvor du er befinder dig her og nu, så viser Movia applikation dig de nærmeste stoppesteder og stationer på hele Sjælland og øerne. Klikker du på et stoppested, så kan du se de kommende afgange inden for den næste time, og du kan se bussen nærme sig på et kort.

Sidder du i bussen, kan du se hvornår den forventes at nå stoppestederne på resten af ruten. Du kan også se, hvilke bus-, tog- og metro-linjer, der er forbindelse til ved de enkelte stoppesteder, og hvornår de kører.

Movia applikation er gratis at hente i App Store, men kræver en dataforbindelse, da alle data om busser og lokaltog så vidt muligt tager udgangspunkt i realtidsprognoser, altså hvor bussen eller lokaltoget er lige nu, og hvor hurtigt de bevæger sig. For busser og lokaltog, hvor realtid ikke er tilgængelig, benyttes data fra køreplanerne.

Find nærmeste stoppested: Hvis du tillader brug af iPhone GPS, så åbner Movia applikationen i kortet der hvor du er, og viser dig nærmeste stoppesteder og stationer. Hvis du har brug for at finde nærmeste stoppested fra et andet sted, end der hvor du befinder dig, kan du bruge søgningen.

Se næste afgange: Ved at klikke på et stoppested eller et stationsikon, får du overblik over, hvilke linjer der kører fra stoppestedet og nedtælling til de næste afgange på hver enkelt linje. Applikationen viser aktuelle afgange den næste time.

Følg ruten og se, hvornår du er der: Hvis du klikker på en afgang på en udvalgt linje, skifter applikationen over i en listevisning, hvor du kan følge ruten og se, hvornår du er fremme ved dit bestemmelsessted. Ruten kan også følges på kort ved at klikke på “Vis på kort”.

 

Screenshot

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/movia/id446374530?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>