MobilePay på vej til Netto, Føtex, Bilka m.fl

by admin 3

Danske Bank fik for et år siden udviklet deres smartphone app der hedder “MobilePay“. Denne app kan bruges af alle, også selvom man ikke er kunde i Danske Bank! Med MobilePay er det lige så nemt at sende penge som at sende en sms.

MobilePay er et smart alternativ til kontanter, når du skal sende eller modtage beløb eller betale i butikker. Du behøver kun mobilnummeret på en anden MobilePay-bruger for at kunne overføre penge. Med MobilePay kan du også bede dine venner om at sende dig penge, hvis du f.eks. skal samle ind til en gave.

Alle kan bruge MobilePay, og du behøver som sagt ikke at være kunde i Danske Bank for at tilmelde dig og bruge MobilePay, men det er et krav, at du er fyldt 15 år, og at du kun bruger den som privatperson.

Netto-butik-220413

Dansk Supermarked og Danske bank har indgået en aftale om at få integreret MobilePay, så man i fremtiden vil kunne bruge app’en i f.eks Netto, Føtex, Bilka og andre butikker i deres kæde. Det bliver desværre ikke lige i morgen, da Danske Banks chef for forretningsudvikling, Kim Fuglsang Kristoffersen, pointerer at der kan gå et til to år før det træder i kraft.

Dansk Supermarked udtaler i forhold til samarbejdet og udviklingen:

Vi begynder i det små og gør os erfaringer og lytter til kunderne undervejs. Mobilbetaling udvikler sig med lynets hast, og på sigt er der ingen tvivl om, at mobiltelefonen bliver central i betalingen både i vores fysiske butikker og online,” siger Jørgen Klüwer, der er e-handelsdirektør i Dansk Supermarked, til Børsen.

App’en er gratis, og du kan hente den i App Store.

Hvad kræver det for at komme i gang?

For at komme i gang med MobilePay skal du:

 • Indtaste dit navn
 • Læse og acceptere betingelserne
 • Bekræfte dit mobilnummer med en aktiveringskode
 • Indtaste dit kortnummer og dine kontooplysninger
 • Oprette en selvvalgt kode

 

Hvad kan MobilePay?

Du logger efterfølgende på MobilePay med en firecifret personlig kode, som du har oprettet ved tilmelding. Når du har registreret dig som bruger, kan du:

 • Sende penge til personer med et dansk mobilnummer
 • Betale til butikker, der modtager MobilePay
 • Anmode om penge fra personer med et dansk mobilnummer
 • Dele en regning med dine venner
 • Se en liste over gennemførte og ventende overførsler
 • Følge med i dit forbrug og aktuelle beløbsgrænser

 

Screenshot

MobilePay-1

MobilePay-2

Comments (3)

 1. Der er ikke et krav at man skal være 15, da jeg fik det som 14 årig

 2. MobilePay – et rigtigt smart app hvor det bare fungerer. Lægger man ud for et par venner eller en ven lægger ud for fx biograftur – indtast mobilnumret og beløbet, vips, pengene er overførte. Smart og enkel løsning med sikkerhed. Desuden slipper man fra andres penge-bakkterier. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>