Mit Køleskab – Inklusiv indkøbsseddel

by admin 26

Denne dansk-udviklet iPhone applikation hører til den slags man siger til sig selv: “hvorfor er der ikke andre der har fundet på det?“! Hvor tit har du ikke stået i den situation at skulle smide nogle madvarer ud der var blevet for gamle? Bare tænkt hvor mange penge det er i længden!

Mit køleskab er en helt ny applikation der vil hjælpe dig i hverdagen, og med denne smarte applikation er det nemt at holde styr på sit køleskab. Når du åbner en vare i dit køleskabet, åbner du samme vare i denne applikation. Du vil i applikationen så nemt kunne se hvornår f.eks mælken senest skal drikkes eller hvornår leverpostejen senest skal spises.

Det er ganske let at bruge, og du starter med at oprette et køleskab, hvilket kunne være “Hjemme” og f.eks “Sommerhuset”. Derefter opretter du de forskellige varer som bliver sat i køleskabet, og hver gang du åbner en vare kan du se den pågældende udløbsdato. Du finder også nogle nyttige tips til dine madvarer.

Applikationen har en indbygget vareliste med over 700 varer, hvor holdbarheden i åben tilstand er forprogrammeret. I denne applikation er også indbygget en smart indkøbsliste, så du kan nemt tilføje vare fra de mange produkter som du finder i varelisten, eller selv tilføje vare.

Herunder finder du 10 promokoder fra udvikleren, og husk at skrive i kommentarfeltet hvilken kode du har benyttet! (For at bruge en promo-kode, så åbner du App Store på din iPhone, scroll helt ned i bunden under “Udvalgt”, og vælge herefter “Redeem”. Indtast din promokode og følg anvisningen).

 

[learn_more caption=”Promokoder”]

NT7XF4J3ERHX

HLMTRM6NT37X

TPWE4NFXMXMH

9FTNW9RRXWFN

LKTMLFL3TYA4

37KT64XEPFXR

XYMNMAKM4RKE

YJ937TM74PXA

N4HJ9A7PM3KT

WFJTNYEPYFPX

[/learn_more]

 

Screenshot

 

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/mit-k-leskab/id501794732?l=da&ls=1&mt=8″ type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

Comments (26)

 1. 37KT64XEPFXR

 2. HLMTRM6NT37X

 3. TPWE4NFXMXMH

 4. WFJTNYEPYFPX

 5. 9FTNW9RRXWFN

 6. LKTMLFL3TYA4

 7. XYMNMAKM4RKE

 8. N4HJ9A7PM3KT

 9. N4HJ9A7PM3KT

 10. YJ937TM74PXA

 11. XYMNMAKM4RKE

 12. mange tak har brugt

  37KT64XEPFXR

 13. 9FTNW9RRXWFN

 14. har nuppet: LKTMLFL3TYA4

 15. Tak. Har brugt TPWE4NFXMXMH

 16. HLMTRM6NT37X

  takker

 17. WFJTNYEPYFPX

  Tak 🙂

 18. @Mads: Jeg går ikke ud fra at det er dig der har taget alle disse promokoder, – så tak for hjælpen. Ærgerligt at man ikke lige skriver hvilken kode der er taget, så andre hurtigt kan se hvilke der er ledige!

 19. Baaah det går altid stærkt med de koder. når da heller aldrig at nappe en.

 20. Hej

  Kan man synkronisere mellem flere iphones i programmet, så alle brugere kan opdatere listen?

 21. Døde det program?

 22. Det ser sådan ud..

 23. kommer der flere koder?

 24. Nej, desværre.

 25. Det ser smart ud!
  Hvorfor kommer der ikke flere koder??

 26. Hej Carsten,

  Programmet ser umiddelbart ikke ud til at eksistere mere 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>