Mit Call me – Se dit forbrug og regninger

by admin 1

Hvis du er kunde hos Call me, så skulle du måske overveje at hente den gratis applikation til at holde øje med dit forbrug og dine regninger løbende. Da jeg ikke selv har et abonnement hos det teleselskab, så må du ikke hænge mig op på hvor pålideligt tallene er!

Med applikationen “Mit Call me” kan du som Call me privat mobilkunde se dit løbende forbrug og dine seneste regninger. Desuden får du et overblik over dit abonnement, og har mulighed for at sende en feedback til Call me i selve applikationen.

Applikationen er opbygget i sektioner:

  • Oversigt: Mit abonnement
  • Forbrug: Siden sidste regning
  • Faktura: Mine regninger
  • Feedback: Send os feedback

 

Under “Forbrug” kan du se dato for dit opkald og SMS, og prisen på dette. Du kan ligeledes se dit dataforbrug hvis du f.eks har surfet på internettet.

For at kunne benytte denne applikation, skal du logge ind med dit mobilnummer og din personlige adgangskode.

 

Screenshot

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/mit-call-me/id481628724?l=da&mt=8&ls=1″ type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

Comments (1)

  1. Jeg kan ikke huske mit password

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>